Luukku 24

Tämän luukun teille tarjoaa itse rehtori Lawanda Chino!

Lawanda Chino | Rehtori

Lawanda Chino on Tylypahka AM:in äkkipikainen ja helposti hermonsa menettävä rehtori. Chino on krooninen työnarkomaani, jonka stressitasot hipovat jatkuvasti taivaita ja verenpaine huitelee vaarallisissa lukemissa. Hänelle AM:in asiat ovat sydämen asia ja hän tekeekin kaiken mahdollisen koulun eteen (välillä kyseenalaisinkin keinoin).


 

Tervetuloa Tylypahka AM:iin!

Kun hiljennymme joulun viettoon ja valmistaudumme aloittamaan kevätlukukautta, monet vanhemmat miettivät jo kuumeisesti mihin kouluun lähettäisivät lapsensa ensi syksynä koulutietään aloittamaan. Samoin monet ovat harkitsemassa työpaikan vaihtamista tai miettivät jatko-opiskelupaikkaa. Haluaisinkin nyt Tylypahka AM:in rehtorina sanoa muutaman sanan sinulle, joka näitä asioita mietit. Haluan kertoa, miksi Tylypahka AM on sinulle juuri oikea valinta.

Tylypahka AM on perinteikäs taikakoulu, jonka juuret ulottuvat pitkälle. Kunnioitamme vanhoja tapoja ja siirrämme arvokasta taikaperintöä ylpeinä eteenpäin.

*opettaja Kacey Everett pitää vakavissaan kurssia tulevasta zombieapokalypsista*

Otamme kasvatusvastuumme vakavasti. Tylypahka AM:issa vaalitaan hyviä käytöstapoja ja kohteliaisuutta. Oppilaamme ovatkin hyväkäytöksisiä ja kuuliaisia.

*Lucasta raahataan pois alkajaisjuhlista samalla kun hän riehuu ja näyttää opettajien pöydän suuntaan keskisormea*

Oppilaiden ja henkilökunnan turvallisuus on meille kunnia-asia, johon kiinnitetään kaikissa tilanteissa erityistä huomiota.

*täysikokoinen lohikäärme syöksyy seinän läpi keskelle oppituntia. Koulukuraattori Coates etsii mystisesti kadonnutta rehtori Divinaa*

Haluamme panostaa laadukkaaseen ja korkeatasoiseen opetukseen. Opettajamme ovat valioluokkaa ja suhtautuvat työhönsä kunnianhimoisesti.

*professori Abigail Cheshire kertoo täysin oppituntinsa aiheeseen liittymätöntä tarinaa sukulaisestaan. Professori Klaus Scheider hörppii kahvia opettajanhuoneessa samalla kun oppilaat ovat oman onnensa nojassa. Professori Archibald McGregor nauttii tuliviskiä taskumatistaan.*

Tarjoamme hienot puitteet ja parhaimmat työvälineet oppimisen tueksi. Koulun taloudellinen tilanne on vakaalla pohjalla.

*katsaus koulun vuotavaan kattoon ja lahoaviin seiniin, sekä ikivanhoja Puhtolakaisuja sisältävään luutakomeroon*

Koulullamme vallitsee hyvä henki. Kaikki tulevat hyvin toimeen toistensa kanssa, ja yhteistyö henkilökunnan jäsenten välillä on saumatonta.

*opettajat osoittavat toisiaan taikasauvoilla kesken budjettikokouksen*

Tylypahka AM on arvostettu koulu, jolla on hyvät suhteet taikaministeriöön. Maineemme on kunnossa, emmekä ole ryvettyneet minkäänlaisissa skandaaleissa.

*Chino ja Caine muokkaamassa taikaministeriön tarkastajan muistia. Kaksi huppupäistä henkilöä sopivat hutsunmunakaupoista koulun tiluksilla.*

Niinpä voin koko sydämestäni suositella Tylypahka AM:ia sinulle tulevaksi opinahjoksi tai työpaikaksi. Tervetuloa selvittämään, mitä upeaa ja loistokasta tuleva vuosi tuo koululle tullessaan!

*oppilaat kirkuvat kauhusta, kun Turnajaisten ensimmäinen koetus alkaa*

Oikein mukavaa ja rauhallista joulua kaikille!