Luukku 13

Pitäkää hauskaa jouluradion 13. lähetyksen parissa!

Juontajana: Jayden Lewis


*lähetys alkaa*

<Jayden> Tervetuloa kuuntelemaan koulun jouluradiota! *sanoo erityisen hilpeästi*
<Jayden> Joulu on rakkauden aikaa! Moni löytääkin unelmiensa kumppanin jouluna, kun on lunta ja romanttista…
<Jayden> Joten tulin puhumaan teille kumppanin hyvistä piirteistä!
<Jayden> Aina sanotaan, että ei saa olla pinnallinen. Se on hyvä vinkki. Parhaimmat kumppanit löytyy nimenomaa luonteen perusteella, eikä ulkonäön! Ulkonäköön ihastutaan, sisimpään rakastutaan on ihan hyvä lause, mutta se on todella ulkonäkö keskeinen!
<Jayden> Voit miettiä kumppanissasi esimerkiksi sitä, että haluaako hän viettää samanlaista joulua kuin sinä.
<Jayden> Otetaan esimerkki!
<Jayden> Kumppanisi voi olla superkaunis, mutta haluaa vuoden isoimpiin bileisiin jouluaattona ja sinut mukaan. Mutta joku nuhjuisempi kumppani ehkä haluaa olla kotona ja katsoa kanssasi Die Hardia!
<Jayden> ….kuulostipas tosi ulkonäkökeskeiseltä.
<Jayden> Mutta sellaista en tarkoittanut! Tarkoitin vain että… ihan sama miltä näyttää niin sisin on tärkein!
<Jayden> Jokainen varmasti myös haluaa, että kumppanisi arvostaa sinua juuri sellaisena kun olet! Ettei sinun tarvitse muuttua! Sinun ei tarvitse vaikka… esittää pitäväsi Die Hardista jos et pidä. On loistava juttu, jos kumppanisi hyväksyy sen.
<Jayden> Mielestäni myös hyviin piirteisiin kuuluu tietynlainen nöyryys! Arvostat sitä, mitä kumppanisi on hankkinut sinulle lahjaksi. Se ei ehkä ole unelmasi, mutta sinun oma rakkauspakkauksesi on ehkä käyttänyt kuukausi tolkulla aikaa siihen, että säästää rahaa lahjaasi ja suunnittelee sitä. On aika röyhkeää mennä vain vaihtamaan se. Saati sitten valittaa ääneen! Se loukkaa kumppania ja olet vähän kehno kumppani jos haluat loukata kumppaniasi noin.
<Jayden> Tärkeää on tietenkin kuunnella kumppania, kun tämä vihjailee joululahjatoiveistaan. Jos haluat varmasti onnistua lahjassa, otat ylös kaiken, mitä kumppanisi sanoo! Olen kuullut, että tytöt osaavat olla hankalia tässä – kerrotaan vain vihjauksia toivelahjoista. Suorat vinkit ovat helpompia, mutta ymmärrän kyllä jos ei halua vaikuttaa ahneelta ja möläyttää tuollaista…
<Jayden> Ymmärrys on myöskin hyvä piirre! Ymmärtää joulustressin, ymmärtää ettei kaikki mene täydellisesti, ymmärtää jos kumppani unohtaa jotain…
<Jayden> Joskus sen suhteen saattaa vähän joutua kiristelemään hampaitaan, mutta ei sen pitäisi haitata! Jokainen meistä varmasti on vähän kireänä. Siksi molemmanpuoleinen ymmärrys on tärkeää. Ethän halua kumppania, joka vain karjuu pää punaisena ja kun suutut hän jättää sinut… Sellainen olisi epäreilua.
<Jayden> Monelle myös hyvä kokki on varmasti tärkeä ominaisuus kumppanissa. Minä tosin olen jo tarpeeksi hyvä kokki, etten sellaista kaipaa.. Kuitenkin ruoka on tosi tärkeä asia joulussa, joten sellainen kumppani joka osaa tehdä ruokaa on tosi hyvä.
*mahan kurnimista*
<Jayden> Ruoasta puheenollen!
<Jayden> Suuri sali kutsuu! Hauskaa päivänjatkoa!

*lähetys päättyy napsahduksen saattelemana*

One thought on “Luukku 13

  1. Hämmästynyt

    Outoa kyllä… Jotkin vinkit olivat jopa ihan hyviä!

Comments are closed.