Luukku 6

Tervetuloa kuuntelemaan jouluradion kuudetta lähetystä!

Juontajana: Jayden Lewis


*lähetys napsahtaa päälle*

<Jayden> Hei, arvoisat kuuntelijat!
<Jayden> Tänään saatte nauttia minun, Jayden Lewisin seurasta!
<Jayden> Seuranani ei tänään ole muita, joten saatte nauttia minusta täysin siemauksin!
<Jayden> Puhun teille tänään tärkeästä aiheesta.
<Jayden> Kaikkihan tietävät, että koulun järvessä asuu mahtavaakin mahtava olento – nimittäin Jarmo Jättiläiskalmari! Jarmosta ei kuitenkaan pidetä noin yleisesti… joten haluan muistaa häntä!! Ja miettikää mikä olisi täydellinen tapa muistaa Jarmoa? Jarmo varmasti pitää ruoasta… kukapa ei siitä pitäisi? Jarmo myös on elegantti, joten ainoa vaihtoehto, mikä Jarmon lahjaksi kävisi on…

*pitkä hiljaisuus*

<Jayden> MACARONSIT!
<Jayden> Olen tehnyt jo etukäteen macaronstaikinan ja tehnyt niistä pyöreitä… macaronslastuja. Nämä ovat kovettuneet tässä pöydällä puoli tuntia!
<Jayden> Kuuntelijani nyt varmasti miettivät että MITEN Jayden Lewis, seitsemäsluokkalainen Rohkelikko on herännyt näin aikaisin ja tehnyt vielä macaronseja?!

*hetken hiljaisuus*

<Jayden> Olen VALVONUT KOKO YÖN!!!
<Jayden> Enkä olisi pystynyt tähän ilman armasta ystävääni, Elliot Masonia, myöskin seitsemäsluokkalainen Rohkelikko. Ja erittäin komea sellainen. Sinkku, joka etsii ihanaa poikaystävää, joka kohtelee häntä kuin vertaistaan…
<Jayden> Elliot nimittäin heräsi aikaisin, ihan vain jotta tökkii minua hereille, jos meinaan nukahtaa! Ja huomaatteko, se toimi! *hihkaisee*
<Jayden> Jokatapauksessa, minulla on tässä paljon valmiina!
<Jayden> Nyt puoliin näistä tehdään vain Jarmon naamalonkerot.
<Jayden> Pursottaminen alkaa… NYT!

*erittäin pitkä hiljaisuus, jonka väleissä saattaa kuulla ähkimistä ja puhkumista*

<Jayden> Okei! Jarmot ovat saaneet lonkerot! Värjäsin muuten tämän macaronstaikinan. Pastavärillä! Tämä on tälläinen… tosi jouluJarmoisa. Hyvin… punainen. Voisi sopia myös meille Rohkelikoille…
<Jayden> Seuraavaksi, alan paistamaan näitä. Olen harjoitellut taikaa, joka lämmittää esimerkiksi uunivuokaa tai peltiä kuten uuni.
<Jayden> Lämmitys uunitus! *loitsii*
<Jayden> Sillä aikaa kun paistelen macaronseja, voisin myös mainostaa toista ystävääni, nimittäin Melinda Hudsonia! Tämä ei todellakaan ole Melindan käskemää mainostusta, hänhän ihan murhaisi minut jos tietäisi tästä. Joten toivottavasti Melinda ei kuuntele tätä. Jos kuuntelee niin ette näe minua enää IKINÄ! Mutta Melinda on tosi kaunis ja hauska, herkkä ja herttainen! Melkein kuin Puuskupuh! Mutta kuitenkin Rohkelikko. Häntäkin kannattaa yri…. MITÄ TAPAHTUUUUU?!?!?
<Jayden> Minun… jouluJarmoni…. ne halkesivat *sanoo kauhistuneella äänellä*
<Jayden> Selkeästi tämä tapa ei toiminut vaikka sen piti…
<Jayden> Onneksi minulla on melkein-tyttöystävä Ranskassa.. joten hän voi ehkä auttaa minua, jotta Jarmo saa täydelliset macaronsit jouluksi!
<Jayden> Olisin laittanut väliin glögikreemiä mutta… ehkä syötän tämän Elliotille.
<Jayden> Kiitos, että vaivauduitte radion ääreen… Tulkaa syömään… epäonnistuneita macaronseja. Niitä on tarjolla VAIN lounaan jälkeen, tässä oveni ulkopuolella. Joten… kipikipi, nähdään pian!

*radiolähetys päättyy*

One thought on “Luukku 6

  1. Elliot Mason

    Miten niin ”kuin vertaistaan”?! Vihjaatko, että en ole vertainen?! Ja sitä paitsi, en tarvitse deittailuapua!

    …mutta voin syödä pieleenmenneet jarmot.

Comments are closed.