Ystävänpäivädisco 2022

21 heinä

Oppilaskunta järjesti keväällä ystävänpäivän kunniaksi discon, jonka teemana oli glitterliikennevalot. Halukkaat saivat siis pukeutumisellaan viestittää, ovatko vapaita (vihreä), varattuja (punainen) vai kenties jotakin siltä väliltä (keltainen/oranssi). Väri sai olla joko vaatteessa tai asusteessa ja sen toivottiin olevan myös glitterillä tai muulla kimaltavalla varustettua. Heti salin ovilla oli jaossa myös vihreitä, keltaisia ja punaisia glitternauhoja niille, jotka eivät olleet ehtineet tai jaksaneet pukeutua teemaan sopivasti. Nauhaa pystyi käyttämään esimerkiksi rannekkeena, rusettina, hiuspantana tai muuna vastaavana, mihin luovuus riitti.

Disco järjestettiin lauantaina 12. helmikuuta 2022 klo 18 alkaen, koska oikea ystävänpäivä osui valitettavasti maanantaille. Sali oli koristeltu useilla sadoilla sateenkaaren väreissä kimaltavilla lyhdyillä. Mukaan oli saatu jopa keijuja, jotka elävöittivät valaistusta.

Tarjoiluina oli kimaltelevaa ja väriä vaihtavaa boolia, josta oli kaksi eri makuvariaatiota: marjainen (mansikka, vadelma, mustikka) sekä hedelmä (mango, ananas, appelsiini). Syötäväksi oli erilaisia makeita ja suolaisia leivonnaisia, sekä hedelmätikkuja. Kaikki oli koristeltu sateenkaaren väreissä. Tarjolla oli myös kasvissyöjille ja vegaaneille sopivia vaihtoehtoja. Lisäksi oli useita kulhoja, joissa oli erilaisia karkkeja ja suklaita, joiden kääreiden sisällä oli söpöjä viestejä ja iskulauseita. Kaikki tarjoiluastiat sekä pöytäliinat olivat tietysti myös sateenkaaren väreissä ja mahdollisuuksien mukaan glitteröityjä.

Musiikista discossa vastasi alkuillasta soittamaan lahjottu koulun bändi ja myöhemmin illalla DJ. Tanssimisen ja seurustelun lisäksi aulaan oli rakennettu myös valokuvanurkkaus, jossa tarjolla oli erilaisia somisteita, joiden kera saattoi otattaa kuvan itsestään yksin, kaveriporukassa tai oman sydänkäpysen kanssa.

Halukkaat saivat myös postata kuvia ja/tai kuvailuja hahmojensa asuvalinnosta, ja niitä voi lukea foorumilta discotopiikista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *