Ystävänpäivän ruusukampanja 2022

21 heinä

Oppilaskunta järjesti myös tänä vuonna jo peirnteiseksi käyneen ruusukampanjansa, jossa saattoi muistaa ystävää tai vaikkapa salaista ihastusta ruusulla ja lyhyellä viestillä (sekä samalla tukea taloudellisesti oppilaskunnan toimintaa, kuten tällaisia mukavia ruusukampanjoita).

Oppilaskunta myi viikkoa ennen ystävänpäivää punaisia ruusuja (4 sirppiä/kpl), joita pystyi lähettämään haluamalleen ystävälle tai ihastukselle (tai viholliselle). Ruusuihin saattoi myös halutessaan liittää lyhyen viestin. Vastaanottajan nimellä varustetut ruusut tuli jättää Suuressa Salissa olleeseen noiduttuun laatikkoon. Ruusuihin kiinnitettyjen viestien tuli olla positiivisia, tai laatikko poltti ruusun siinä samassa, kun sitä yritti laittaa laatikkoon.

Ystävänpäivän aamuna oppilaskunnan puheenjohtaja Sophie Fortune tyhjensi laatikon ja kävi kaikki ruusut vielä itse läpi, jottei mitään ikävää vain ollut päässyt laatikon taian ohi.

Lounasaikaan muutama ihana vapaaehtoinen ensimmäinen tai toisen luokan pikkuoppilas puettiin pinkkeihin vaatteisiin ja siipiin, ja he lähtivät jakamaan ruusuja niille, jotka niitä olivat saaneet.

Oletko aina halunnut muistaa salaista ihastustasi pienin elkein? Tai muistaa ystävääsi, mutta se on liian noloa? Onneksi oppilaskunta on järjestänyt jälleen loistavan tapahtuman ystävänpäivälle!

Ruusuja lähetettiin tänäkin vuonna melko paljon, ja ne kaikki pääsee lukemaan foorumin ruusutopiikista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *