Luukku 15

Tämän luukun teille tarjoaa Luihulehti!

Luihulehti esittää: arvaa pukki!

Jokaisen joulun odottamiseen kuuluu arvoitus siitä, kuka piileskelee joulupukin parran ja punaisen nutun alla. Jo pikkuisista velhoista ja noidista saakka kaikki ovat varmasti yrittäneet pohtia, miksi isukki katoaa aina ennen kuin pukki ilmestyy. Joulupukki on kuitenkin vähän samanlainen vaihtoehtoidentiteetti kuin Hämähäkkimies Peter Parkerille.

Pahoittelut kaikille niille, jotka vielä ajattelivat isän välttelevän joulupukkia siksi, että isä ei kestä katsoa vaimonsa liehittelevän joulupukkia – sillä niinhän siinä käy yleensä, eikö niin? Valitettavasti kyseessä eivät ole hyvän perhedraaman ainekset, vaan se, että joulupukki on yleensä isäsi. Toisaalta, eikö olekin ihan siistiä olla joulupukin kakara? Sitten voit ainakin sanoa olevasi oikea joulupukin tonttu!

Tällä kertaa Luihulehti on kuitenkin päättänyt tarjota teille eri pukin arvattavaksi kuin isänne, jotta voisitte unohtaa isienne kehnot rooliesitykset punanuttuina.

Kuka on tämä iloisesti mulkoileva joulupukki, jonka hiukset ovat uusimman muodin mukaisesti stailatut? Ja miksi ihmeessä kaikki kulmakunnan naiset kuolaavat joulupukkia, joka on satoja vuosia vanha…. PUKKI.

(Johnny on tämän joulupukin salanimi.)

Piirretty kuva valkoiseen partaan, silmälaseihin ja punaisiin vaatteisiin pukeutuneesta miehestä.

(Salskean jouluisen kortin on tehnyt: http://www.helmisirola.com/)