Luukku 14

Tämän luukun teille tarjoaa oppilaskunnan puheenjohtaja Mona Ashford!

Katsaus kevääseen 2018

Oppilaskunnan puheenjohtajana (sekä Luihuisena) koen, että minulla on velvollisuus kertoa Luihulehden kautta koulumme tulevasta keväästä.

Tammikuun sekä kevätlukukauden aloitamme suurella, yhteisellä päivällisellä! Yhdistämme tupapöydät ja nautimme herkullisesta ateriasta, jonka kotitontut meille valmistavat! Luvassa on paljon herkkuja – etenkin oppilaskunta lupaa, että erilaiset omenajälkiruuat tulevat olemaan varmasti pöydässä! Oppilaskunta ottaa mielellään ehdotuksia vastaan erilaisista omenaherkuista, mitä mieleen tulee!

Haluatko osoittaa olevasi paras jossain? Rakastatko esiintymistä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Helmikuussa suuri sali muutetaan suureksi lavaksi, jolle jokainen pääsee näyttämään omat osaamisensa kykykilpailun muodossa! Aloitathan jo harjoittelun, jotta olet helmikuussa valmis!

Maaliskuun lopussa Tylypahka AM hiljentyy viettämään hiljaisuuden retriittiä! Hiljaisuuden retriitti kestää yhden viikonlopun ja jokaiselta oppilaalta, professorilta ja muulta henkilökunnalta toivotaan osallistumista! <3 Rauhoitetaan koulu ja nautitaan hiljaisuudesta!

Tämä vuonna professorit osallistuvat myös opintopiireihin antamaan tukiopetusta sitä tarvitseville. Opintopiirit alkavat heti huhtikuun vaihteessa ja kestävät kokeisiin asti! Myös jatko-opiskelijat antavat meille apua jos sitä tarvitsemme! Myös oppilaskunnan jäsenet ovat paikalla! Opintopiirejä järjestetään kirjastossa, suuressa salissa sekä yhteisessä oleskeluhuoneessa.

Jottei kevät olisi pelkkää opiskelua, toukokuussa järjestämme tanssit! Tänä vuonna tansseissa kokeillaan uutta asiaa – nimittäin kuninkaan ja kuningattaren valitsemista! Kuningas ja kuningatar valitaan yleisöäänillä ja jokainen koulussa on oikeutettu yhteen ääneen! Kuinka osalistua kisaan? Se selviää myöhemmin! <3

Kesäkuussa oppilaskunta jättäää hommat taakseen ja nauttii ansaitusta lomasta! Hyvää joulunodotusta kaikille, nähdään joulutansseissa! <3

One thought on “Luukku 14

  1. Klaus Schneider

    Hiljaisuuden retriitti kuulostaa oikein hyvältä idealta. *istuu opettajainhuoneessa ryystämässä kahviaan Abigailin kälättäessä vastapäätä* Mielestäni nämä ”opintopiirit”, joihin nakitettaisiin muutenkin ylityöllistettyjä opettajia ovat kuitenkin täysin tarpeettomia. Ainakin niiden tulisi olla opettajille täysin vapaaehtoisia. …tai voisitte vain ottaa sinne professori Cheshiren tästä.

Comments are closed.