Luukku 8

Tämän luukun teille tarjoaa AM:in maskottipöllö Pasityyhtynen!

Pasityyhtynen | Tylypahka AM:in kovia kokenut maskottipöllö
Pasin elämä on ollut hankalaa siitä saakka, kun hän jossakin mielenhäiriössä hyväksyi palkattoman pestin Tylypahka AM:in maskottina. Olisi ehkä kannattanut lukea sopimuspaperit paremmin, sillä nyt hän on loppuiäkseen jumissa loputtomassa vaarallisten tilanteiden ja ylensyönnin kierteessä.

Pasin vuosi 2019

Tylypahka AM:in maskottipöllö on ollut elämänsä aikana mukana monessa eikä hän ole välttynyt vaarallisiltakaan tilanteilta. Nyt vuoden tullessa loppuunsa Pasi tahtoo kuitenkin muistella mennyttä vuottaan 2019.

Pasi elää vaarallisesti.

Pasi aloitti vuotensa Suomessa matkaamalla miittiin Helsinkiin! Junamatkalle tarviittiin luonnollisesti paljon evästä ja asianmukainen asustus eli tonttulakki. Helsinkiin päästyä lopputuloksena oli ähky ja sokerihumala. Hyvin tehty, Pasi! Lumisesta säästä huolimatta junakin oli ajallaan ja Pasi pääsi miittiin!

Pasi matkalla vuoden 2019 ensimmäiseen miittiin VR:llä.

Miitissä oli tarjolla upeita kakkuja ja muutenkin todella paljon ruokaa, mistä Pasi oli erittäin iloinen! Miitit ovat usein hänelle hyvin rankkoja kokemuksia, mutta ruoka hieman parantaa niitä. Ja tällainen hieno tupavärein koristeltu kakku parantaa kokemusta erittäin paljon!

Pasi ja kaunis miittikakku.

Vuoden 2019 ensimmäisessä chatpeli-illassa pelattiin pulkkamäkeä ja professori McGregor ja Schneider päätyivät laskemaan kilpaa mäkeä, mikä ei lopulta ollut yhtään hyvä idea, sillä molemmat enemmänkin lopulta kierivät mäen alas ja tarvittiinpa paikalle sen jälkeen parantajaakin. Molemmat professorit (jollakin ihmeen kaupalla) selvisivät kuitenkin elossa ja Pasi sai nauttia rauhassa ananaspizzastaan!

Pasi nautti vuoden ensimmäisen peli-illan aikana ananaspizzaa.

Peli-illan jälkeen Pasi katosi mystisesti eikä hänestä kuultu mitään ennen kuin vasta toukokuussa, kun hänet nähtiin jalkapuussa. Mitä Pasi on tehnyt ja missä hän on ollut viimeiset neljä kuukautta?!

Mitä Pasille on tapahtunut?!

Kävi ilmi, että Pasi oli elänyt kevään lain väärällä puolella ja jäänyt vihdoin kiinni pahoista teoistaan. Hyi, Pasi! Tällainen käytös ei ole Tylypahka AM:in maskottipöllöltä yhtäään hyväksyttyä, joten Pasi sai kärsiä jalkapuurangaistustaan vielä kesäkuuhun saakka.

Kesäkuussa Pasi lähti Cainen, Chinon, Ciaránin ja Aurelian kanssa road tripille Länsi-Norjaan! Jännittävää! Pasi kävi muun muassa Bøyabreen jäätikön reunalla, Trollstigenillä sekä Geirangerissa vesiputouksilla. Jollain ihmeen onnenkantamoisella Pasi selvisi koko reissusta myös hengissä!

Elokuussa Pasi muutti Norjasta takaisin vanhaan kotikaupunkiinsa Suomen Turkuun, jossa on kaikkea mitä pöllö voi kesältään tarvita: jäätelöä ja kesäteatteri. Varhaiseläke olisi myös ilahduttanut Pasia toki suuresti, mutta kaikkea ei sentään voi Turustakaan saada.

Syyskuussa Pasi vieraili vielä Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Traconissa luennoimassa virtuaalitylypahkoista ja yleisöäkin saapui Pasin iloksi paikalle enemmän kuin hän odotti. Virtuaalitylypahkalt eivät olekaan vielä kuolleet!

Olisiko tiellä aikaa puhua hetki virtuaalitylypahkoista?

Marraskuussa Pasi oli mukana myös Traconin sisartapahtumassa Tracon Hitpointissa, joka keskittyy pöytäroolipeleihin sekä muihin roolipeleihin ja lauta-, kortti- ja miniatyyripeleihin. Pasi löysi lautapelilainaamosta erittäin AM-henkisen pelin!

Nyt Pasi odottaa innoissaan joulua ja kauhuissaan uuttavuotta, sillä hänet on uhattu teipata ilotulitteeseen. Toivokaamme kuitenkin kaikki, että Pasi selviää sekä joulusta että uudestavuodesta vielä seuraavallekin vuosikymmenelle! Tsemppiä, Pasi!

Pasi toivottaa kaikille mukavaa joulunodotusta!

2 thoughts on “Luukku 8

  1. Hiukan huolissaan...

    Kyllä Pasi on ehtiväinen pöllö! Toivottavasti ensi vuosi kuitenkin sujuu ilman suurempia vaaratilanteita…

  2. Ykkösfani

    Way to go Pasi! Hieno luukku! Mutta kuuluuko ananas pizzaan? 🧐

Comments are closed.