Luukku 21

Tämän luukun teille tarjoaa Tylypahka AM:in entinen oppilas, nimimerkillä ”Mr. Sunshine”!

Mr. Sunshine | Entinen Rohkelikko
Vanha oppilas, joka on haka antamaan romanttisia neuvoja! Mr.Sunshine ei kuitenkaan halua esiintyä omalla nimellään, sillä tietää, ettei kaikki olisi samaa mieltä vinkkien hyvyydestä!

Joulun treffivinkit

Joulu on romanttista aikaa, eikä ole mitenkään ennen kuulumatonta, että treffejä vaan… ilmaantuu! Joulu on myös aikaa, jolloin ei ole aikaa suunnitella supertreffejä, saati sitten rahaa sellaisiin! Siksi minä, Mr. Sunshine, annan teille romanttisen ja halvan treffi-idean!

1. Ulos ei kannata lähteä! Oma koti on paras romanttisille treffeille. Koti on siivottu jo joulusiivouksessa, joten sinne voi kutsua kenet tahansa! Lisäät hiukan kynttilöitä (tuoksukynttilöitä, jos mahdollista) ja valmista!

2. Ruokana helppo ja halpa vaihtoehto on pizza! Pakastepizzaa saa äkkiä haettua lähikaupasta ja sitä löytyy moneen makuun! Jos jaksaa olla oikein jaksava, voi myös itse tehdä pizzaa… esimerkiksi valmispohjien päälle!

3. Valmista! Keskustelut voivat alkaa!

4. Eikö juttu treffikumppanin kanssa luista? Ota tekemiseksi velhoshakki, korttipeli tai katsokaa elokuvaa (jästiperheestä tulevat tietävät kyllä!)

Hyvää joulua kaikille!