Luukku 6

Tämän luukun tarjoaa Yukiko Noto Rohkelikosta!

Yukiko Noto | Jatko-opiskelija | Rohkelikko

Yukiko on japanilainen vaihto-oppilas jonka elämän päämääränä on saada Izumista poikaystävä. Viimeisin Yukikon ajatus on, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta ja tätä Yukiko on muutamaan otteeseen yrittänyt.


 

Izumin & Yukikon rakkauden mökki!

Tarvikkeet leipomista varten

1kpl valmistaikina
Valmista sokerikuorrutetta
Strösseliä
Sokeria

Aloita leikkaamalla leivinpaperista kaksi palaa.

Toisen palasista pitää olla paljon isompi.

Kauli piparitaikina ohukesi. Leikkaa siitä 4kpl pienempää neliötä. Leikkaa pienistä neliöistä irti ikkunat ja ovi. (Ovi tulee säästää myöhempää varten!) Leikkaa isompia neliöitä 1 kpl. Kauli lopputaikina epämääräisen muotoiseksi ohueksi läntiksi.

HUOM! Joudut kaulimaan ”taikinanjämät” muutaman kerran uudestaan, et saa kaikkia palasia yhdellä kertaa.

Laita uuni 200 asteeseen ja odota sen lämpeämistä. Kun se on valmis, laita piparit uuniin ja anna niiden olla 5 minuuttia. Ota ne sen jälkeen uunista jäähtymään.

Yukiko006

Kun piparit ovat jäähtyneet (itse odotin n. 30min), koristele piparit sokerikuorrutteella ja halutessasi strösseleillä. (Älä ole tyhmä kuten minä ja unohda strösselin olemassaoloa ;__;)

Yukiko007

Kun kuorrute on jähmettynyt, sulata sokeri pannulla / kattilassa. Sokeri on hyvää, kun se on löllöä. Älä anna sen mennä tummanruskeaksi, silloin se on palanutta! Muista myös, että sulanut sokeri on todella kuumaa, aiheuttaa palovammoja!

Dippaa talon osien reunat sokeriin ja aseta epämääräisen muotoiselle alustalle ne. Kokoa ne talon näköisesti ja tadaa, talosi on valmis!

Anna talon olla pöydälläsi joulun yli ja herkuttele sen jälkeen sillä rakkaasi kanssa! <3