Luukku 9

Tämän luukun teille tarjoavat Luihuisten Bartholomew ”Barry” Brock ja Lawrence ”Larry” Leach. Höhöhöö.

Barholomew Brock | 6. luokka | Luihuinen

Barry on vähintään yhtä suurikokoinen kuin paras kaverinsa Larry, mutta toisin kuin Larrylla, hänen perin suurikokoinen kehonsa koostuu kaikesta muusta kuin lihaksista. Suuren kokonsa ohella poika on tunnettu hitaasta järjenjuoksustaan ja kiinnostuksestaan ruokaa kohtaan. Hänen suosikkiajanvietettään syömisen ohella on nuorempien oppilaiden kiusaaminen.

Lawrence Leach | 6. luokka | Luihuinen

Larry on tunnettu lihaksistaan ja muutoinkin rotevasta ulkomuodostaan sekä älykkyysosamäärästään, joka on pienempi kuin kivellä. Hänen harrastuksiinsa kuuluu urheilun lisäksi syöminen ja muiden oppilaiden kovistelu kaverinsa Barryn kanssa.


 

Bacon XmasBibars

Höhöhöö, tää on meijän paras jouluresepti ja nyt me jaetaan se teiän kanssa. Höhöhöö. Tää on kans tosi helppo ja vaikee pilata, mut kannattaa seurata silti tarkasti ohjeita. Höhöhöö. Tähän ruokalajiin tarvii:

Piparkakkutaikinaa

Piparkakkutaikinan kulmasta ei oo pakko syödä ennen leipomista, mutta me suositellaan sitä ihan vaan niinku tuoreuden varmistamiseks. Höhöhöö. Ja koska piparkakkutaikina on hyvää. Sen lisäks tähän reseptiin tarvii myös joka kodin perusruokatarviketta eli pekonia. Seki on hyvää, mut sitä ei kannata syödä raakana, höhöhöö.

Kauli ens piparkakkutaikkina tai kaikki mitä siitä on syömisen jälkeen jäljellä. Sit tee siitä muotilla jotain hienoja kuvioita. Me saatiin meinä taikinasta just ja just kolme piparia, mut jos saat ite vähemmän tai enemmän ni se ei haittaa.

Sitten kääri piparien ympärille pekoni ja nosta ne pellille. Se vaatii vähän tarkkuutta ja taitoa, mut onnistuu kyllä. Jos on isot piparit ni kannattaa ottaa useampi siivu pekonia ja tehä double tai trible bacon bibareita. Bibareitten alle kantsii laittaa leivinpaperia. Opittiin tää viime jouluna ku ei laitettu, höhöhöö.

Ku oot kumminki syöny taikinaa niin paljon et pekonia jää yli ni ne loput pekonit voi laittaa vaan siihen pellille kans.

Sit jos on talossa kissoja ni kannattaa vahtia ettei ne varasta pekonipipareita ennen ku ne on käyny uunissa, höhöhöö.

Mut jos niin kuitenki käy ni ei se mitään, höhöhöö. Pekonipipareita voi tehdä toisenkin satsin, jos niitä tulee liian vähän. Tai vaikka viis satsia lisää.

pekoni08

pekoni09

Sit ku on valmista ni pistä pelti uuniin. Kantsii myös lämmittää ensin se uuni, höhöhöö. Me unohdettiin eka. Joku 200 astetta on ehkä hyvä. Jos osaa laskee niin pitkälle. Me tarvittiin apua, höhöhöhöö. Kun pekonit alkaa näyttää rapeilta ni ota ne pois uunista, mut kannattaa muistaa patakintaat, ku sormet voi muuten palaa. Höhöhöö. Barry joutu käymään sairaalasiivessä ku nousi niin pahat rakkulat. Mut nosta sit uunin jälkeen ne talouspaperin päälle ni et liiat rasvat imeytyy pois ni tulee vähän niinku terveysruokaa tai jotain.

pekoni10

Sitten ne voi vaan syödä, höhöhöö! Jos haluu jotain muuta jouluista pekonijuttuu ni meillä on siihenkin pari hyvää ideaa. Pekonin päälle voi esimerkiksi laittaa joulutorttuhilloa.

pekoni11

pekoni12

On muuten tosi hyvää. Höhöhöhöö. Täs kohtaa Barryki pääsi jo pois sairaalasiivestä maistamaan. Sen tosin oli aika vaikee syödä ku sen kädessä oli siteet. Höhöhöö. Se näytti tosi hauskalta.

Mut sit pekonia voi kans dipata glögiin, mikä on kans tosi hyvää. Höhöhööö.

pekoni13

Hyvää jouluu vaan kaikille. Höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöööö.


 

Disclaimer: Emme voi suositella tämän kokeilemista kotona kenellekään.