Luukku 14

Tämän luukun teille tarjoaa Luihuisen Poppy Prendergast!

Poppy Prendergast | 6. luokka | Luihuinen

Energinen ja itsevarma Poppy pitää muodista, meikkauksesta, ja ystäviensä kanssa ajan viettämisestä. Kunnianhimoisen tytön suunnitelmissa on ura taikaministeriössä. Poppy on ystävällinen kaikille, jotka ovat ystävällisiä hänelle, tuvasta riippumatta, ja sama toki myös toisinpäin.


Testaa itsesi!

Tyylikkäimmätkin meistä tietävät, että jos jouluna saa lahjaksi villapaidan, sitä pitää käyttää ainakin sen yhden jouluaterian ajan, ettei lahjan antaja pahoita mieltään. Mutta mikä olisi sinulle sopivin joulupaita? Selvitä se nyt tässä patentoidussa* Poppyn joulupaitatestissä!

*ei oikeasti patentoitu

1. Mikä näistä on lempiaineesi koulussa?
A) Lento ja huispaus
B) Muinaiset riimut, numerologia, kaikki muutkin aineet
C) Välitunti
D) Muodonmuutokset
E) Jästitieto

2. Mitä seuraavista joisit mieluiten?
A) Energiajuomaa
B) Vahvaa kahvia, tai teetä
C) Räjähtävää limonaadia
D) Hehkusimaa
E) Kurpitsamehua

3. Mikä seuraavista on lempiharrastuksesi?
A) Huispaus!
B) Lukeminen
C) Toisten kustannuksella pilailu
D) Shoppailu
E) Ei minulla kai ole mitään erityisiä harrastuksia?

4. Mikä näistä pitkien hiusten kampauksista miellyttää silmiäsi eniten?
A) Ponihäntä
B) Yksinkertainen nuttura
C) Saparot
D) Riippuu vuodenajasta ja vaatteista, mutta ehkä tyylikkäät kiharat
E) Ei kampausta, hiukset auki

5. Mikä seuraavista asusteista on suosikkisi?
A) Hikinauha
B) Kello, joka näyttää kuun vaiheet ja muuta hyödyllistä
C) Laukku, jonka voi täyttää pilailutarvikkeilla
D) Asuuni sopiva hienostunut koru tai kravaatti
E) Yksinkertainen rannekello tai huomaamattomat korvakorut


 

TULOKSET

Eniten A-vastauksia

Ei epäilystäkään – jos sinut saa tänä jouluna vaihtamaan huispaustamineesi johonkin muuhun vaateparteen, se tulee olemaan lempijoukkueesi logolla varustettu pusero. Sekä sinua että lähipiiriäsi – varsinkin lähipiiriäsi – ajatellen siihen on jo valmiiksi loitsittu hienhajua estävä loitsu, koska menet kuitenkin juoksulenkille se ylläsi. Pieni vinkki: anna perheellesi ja ystävillesi toivottu joululahja yrittämällä välttää huispausjoukkueiden paremmuudesta riitelyä edes joulupyhien ajan.

Eniten B-vastauksia

Joko vaihdoit koulupukusi johonkin vähän rennompaan? Etkö? Niin vähän arvelinkin. Sinulle sopii tämä yksinkertaisen tyylikäs paita, joka ei juuri poikkea koulun villapaidoista kuin siniseltä väriltään – joka ei sitten ole mikään vihjaus mihinkään tupaan! Tämä villapaita ylläsi voit mukavasti käpertyä sohvannurkkaan lukemaan joululahjaksi saamiasi kirjoja! Ja jos satut unohtamaan sen yllesi kun vihdoin pääset takaisin kouluun – sillä siitähän unelmoit joka päivä läpi joululoman – kukaan ei ehkä ainakaan heti huomaa kömmähdystäsi.

Eniten C-vastauksia

Tämä lohikäärmeenkakan kuvalla varustettu villapaita kuvastaa huumorintajuasi täydellisesti. Valitettavasti sitä löytyy vain lasten koossa, mikä myös kuvastaa huumorintajuasi täydellisesti. Onko sontapommihyökkäysten epäonnistuminen ja pilkan osuminen omaan nilkkaan sinulle arkipäivää? Älä huijaa, tiedän, että se on. Näitä tilanteita varten paitaan onkin jo valmiiksi loitsittu hajua hylkivä loitsu. Mutta tiedäkin, että jos uskallat yrittääkään heittää minua sontapommilla, Merlin sinua auttakoon! Sinusta ei jää jäljelle pikkusormenkynttä isompaa palasta, sen voin luvata!

Eniten D-vastauksia

Ansaitset vain parasta! Siksi sinulle täydellisin lahja on Aurelio Luànon tämän talven malliston kengät! Ai tämän piti olla paidoista? No joo, ehkä, mutta voitko väittää, etteivät nämä kengät ole tosi söpöt? Haluat kuitenkin ne mielummin kuin jonkun kliseisen villapaidan! Ja ehkä voit joululahjana itsellesi täydentää vaatekaappiasi kenkiin sopivalla asulla – sinulta ainakin löytyy tarpeeksi tyylitajua löytääksesi täydellisen asun. Muista kutsua myös minut mukaan shoppailemaan!

Eniten E-vastauksia

Sinulle sopii parhaiten täysin tavallinen jouluvillapaita täysin tavallisilla jouluisilla kuvilla. Ei ole tarkoitus olla mitenkään ilkeä, mutta… No, toivottavasti vietät oikein mukavan, täysin tavallisen joulun täysin tavallisessa paidassasi. Se todennäköisesti sopii täydellisesti täysin tavalliseen vaatekaappiisi. Vinkki: uudenvuodenlupauksessasi voisit ehkä kokeilla jotain uutta tänä vuonna. Ja ei, velhoshakkia ei lasketa.