Luukku 4

Tämän luukun teille tarjoaa Rohkelikon Melinda Hudson!

Melinda Hudson | 3. luokka | Rohkelikko

Melinda Hudson, kolmasluokkalainen Rohkelikko joka rakastaa kaunistautumista ja poikia. Jos Melinda saisi päättää, hän viettäisi koko joulun söpöjen poikien keskellä ja juoruillen ystäviensä kanssa tulisijan kautta.


Kuinka iskeä jouluheila? 10 vinkkiä (vielä) sinkuille!

1. Punainen on oikea värivalinta.
Punainen on joulun väri. Punainen on myös palavan rakkauden väri. Monet tutkimukset ovat kertoneet, että juuri punainen väri miellyttää niin naisen, kuin miehenkin silmää. Tämän takia oli tupasi mikä tahansa, käytä punaista! Ja mitä tummempi punainen, sen parempi.

2. Ole avoin mahdollisuuksille.
Jouluna parhaat viedään päältä – se on fakta. Joulu on ystävänpäivän jälkeen romanttisin ajanjakso, joten jos et ole nopea, saatat joutua tyytymään kakkosluokan tyttöön tai poikaan. Mutta ei hätää, jos olet muotitietoinen, parilla muodonmuutoksella saat kenestä tahansa edes B+ luokkaisen seuralaisen!

3. Korosta parhaita puoliasi.
Tee itsestäsi vastustamaton. Pidätkö eniten hiuksistasi? Kampaa ne kauniisti. Entäs ovatko kynnet upeat? Lakkaa ne punaiseksi (katso kohta 1). Entäs oletko urheilullinen? Venyttele ja esittele hiukan vatsalihaksiasi. Jos et keksi itsestäsi hyviä puolia, osta itsellesi ihana tuoksu ja kulje ihastuksesi ohi.

4. Ota selvää mistä heilaehdokkaasi pitää.
Onko hän suklaan suurkuluttaja? Entäs onko hänestä hauskinta puhua taikaolennoista? Kysele heilasi ystäviltä mistä tämä pitää ja ota kyseiset aiheet esille. Jos haluat heittäytyä oikein hurjaksi, voit ostaa tälle unohtumattoman lahjan josta tämä pitää!

5. Lähetä rakkauskirje.
Rakkauskirje on hyvin vanhanaikainen tapa, mutta se toimii. Rakkauskirjeellä saat veteläksi kenet tahansa. Siihen liittyy mystiikkaa joka kiehtoo jokaista. Tämän jutun kirjoittajan henkilökohtainen vinkki – lisää kirjeeseesi lempituoksuasi, jota käytät usein. Tämä auttaa heilaasi tunnistamaan sinut!

6. Älä vaivu epätoivoon.
Vaikka kaikki koulun heilat olisivat kieltäytyneet kutsustasi, älä näytä sitä! Ole itsevarma ja kulje pää pystyssä. Jos jäät tupaasi masentelemaan, silloin kukaan ei ainakaan halua lähteä kanssasi joulurientoihin. Huonolla tuulella annat itsestäsi vain krantun kuvan ja mieti haluaisitko itse lähteä ulos kenenkään krantun kanssa? No niinpä.

7. Tarkista aina ruokailujen jälkeen hampaasi.
Jos satut samalle käytävälle heilaehdokkaasi kanssa, sinun mahdollisuutesi puhua hänelle kasvavat. Ja ethän sinä tietenkään halua, että hampaidesi välistä löytyy ruokaa, ethän? Muista siis jokaisen ruokailun jälkeen tarkistaa hammasvälisi! Tai vaihtoehtoisesti syö vain ruokia, mistä ei jää jämiä hampaisiin. Juomat ovat tähän parhaita, vesi toimii loistavasti (kirjoittajan huomio!).

8. Älä syö haisevia ruokia.
Haisevat ruuat eivät tee vaikutusta kehenkään. Se antaa sinusta kuvan, ettet välitä mitä syöt, joten saatat haista pahalta jouluriennoillannekin! Syö joulunajan vain ruokia jotka eivät haise kamalalle. Jätä valkosipulit vasta ensi vuodelle.

9. Älä yritä hankkia jouluheilaa samasta porukasta, mistä olet aiemmin koettanut hankkia jouluheilaa
Siinä ei käy hyvin. Luota minuun. Minä tiedän.

10. Itsevarmuus.
Tärkeintä on, että muistat olevasi tärkeä ja ihana! <3 Ja jos joku vie heilasi nenäsi edestä älä huoli – sinulla on varmasi paremman hajuinen hengitys kun sillä. Heilasi tulee luoksesi heti kun tajuaa virheensä.

Hauskaa joulua kaikille ja onnea rakkauteen (kunhan ette yritä saada minun heilojani!).

2 thoughts on “Luukku 4

  1. Anthony Underwood

    Haluaisin vain kysyä kohtaa 3 koskien sellaista tarkennusta, että mikä olisi hyvä tuoksu?

  2. Nagi Blackthorn

    11. Kerro olevasi huispaaja. (Jos et ole, pieni valkoinen vale ei varmaan ole kovin paha?)

Comments are closed.