Luukku 3

Tämän luukun tarjoavat Korpinkynnen Nagi Blackthorn ja Harold Benson!

Nagi Blackthorn | 6. luokka | Korpinkynsi

Nagi Blackthorn on Korpinkynnen huispausjoukkueen kapteeni ja etsijä, jonka kuvaukseen eivät sovi joululaulun sanat “En etsi valtaa loistoa”. Kunnianhimoinen Korpinkynsi ei aio hävitä kuuluisuudessa edes itselleen joulupukille. Nagi ei erityisesti välitä joulunpyhien vietosta kotonaan, mutta pitää jouluhumusta muun muassa tanssiaisten vuoksi.

Harold Benson | 6. luokka | Korpinkynsi

Harold Benson on korpinkynsihuispaaja, joka yrittää tätä nykyä myös täyttää varakapteenin virkaa. Jouluun hän suhtautuu yhtä välinpitämättömästi kuin kuka tahansa, jonka perheen kesken siitä ei koskaan ole tehty älyttömän suurta numeroa. Harold ei ole vielä päättänyt, että viettääkö tulevan joulunsa koulussa, tyttöystävän luona, kotona tai jossain aivan muualla.


Huispausennuste 2016-2017

Joko joulutanssiaispari on hankittu, lahjat ostettu ja jouluvalmistelut tehty? Jos kaiken tämän jälkeen uhkaa iskeä tylsyys (mikä ei välttämättä iske, kun olet huispausharjoituksissa 24/7 tai siis yrität muistaa, että milloin ne ovat, valmistaudut niihin ja tuletkin lopulta ajoissa paikalle, jes hienoa! Toisin sanoin, sinulla ei sittenkään ole aikaa hukattavana tylsistymiselle), Korpinkynnen huispausjoukkueella on sinulle loistava keino, jolla saat joulukuun pitkät pimeät päivät kulumaan!

Me korpinkynnet pidämme pohdiskelusta ja järkeilystä, joten kaikenlaisten skenaarioiden ja spekulaatioiden tekeminen on erikoisalaamme. Ja mikäpä olisi herkullisempi aihe spekulaatioille (ja jälkeenpäin myös salaliittoteorioille…) kuin….

Huispausmestaruus 2017!

Kauden ensimmäisessä pelissä Luihuinen päihitti Rohkelikon murskalukemin 240-50. Mestaruutta hallussaan pitävä Luihuinen on selkeästi vedossa, mutta valitettavasti menestyksen määrä maailmassa on vakio, ja Luihuiselle tuskin on tiedossa enää uutta huispausmestaruutta. Johan niitä voittoja on viime vuosina tullutkin jo ihan riittävästi. Tätä mieltä ovat ainakin haastajatuvat ja ehkä jopa itse Luihuisetkin…

Entä kuka olisi Luihuiselle luonteva jatkaja huispausmestarina? Rohkelikot näyttävät erehdyttävästi sekoittaneen tupansa kullanvärisen vaakunan Luihuisen hopeaan, sillä ainakin viime vuonna Rohkelikko jäi karvaasti pelivirheen takia hopealle. Tuolloin Rohkelikon etsijä Lucas MacFhionnlaigh nappasi siepin liian aikaisin, mikä varmisti Luihuisen voiton nopeammin kuin haisku ehtii varastaa Rohkelikon hopeamitalin.

Sillä aikaa kun Luihuinen ja Rohkelikko kiistelevät keskenään, Puuskupuh ja Korpinkynsi ovat harjoitelleet ahkerasti. Näiden kahden tuvan välistä huispauspeliä seuratessa se oli, kuulemani mukaan, jo ihan aistittavissa ihan alusta lähtien. Esimerkiksi Korpinkynnen huispausjoukkueen uusi kapteeni sekä erittäin hyvänä etsijänä tunnettu Nagi Blackthorn ja lyömättömänä lyöjänä tunnettu Harold Benson näyttivät mitä ihmeitä hyvät huispausharjoitukset voivat tehdä jokaiselle, niin velhoille kuin noidille ja mikseipä jästeillekin.

Ennen kaikkea arvoisa kapteeni herra Blackthorn osasi jo kentälle astuessaan tehdä selväksi, että mitä oikein tultiin hakemaan. Ei sieppiä vaan mestaruutta! Toisin kuin esimerkiksi Rohkelikko-Luihuinen -pelissä, jossa arvoisan herra MacFhionnlaighin valama usko joukkueehensa tuntui heikkenevän pelin edetessä, eikä arvon kapteenin sitä paitsi onnistunutkaan siepin nappaamisessa ennen Luihuista. Kuuleman mukaan Rohkelikon MacFhionnlaigh jopa havaitsi siepin ennen Luihuisen melko keskivertona tunnettua etsijää, mikä herättää kysymyksen joukkueen tämän vuoden todellisesta kisakunnosta. Kestääköhän Rohkelikko tänä vuonna edes finaalipeliin?

Täytyy tosin huomata, ettei vuosi tule olemaan helppo Korpinkynnellekään, sillä Korpinkynsi koki karvaan tappion kauden toisessa ottelussa Puuskupuh-Korpinkynsi. Ottelu vaikutti jo Korpinkynnelle lupaavalta, mutta Puuskupuhin nuori etsijä nappari ansiokkaasti siepin ja lopputulos jätti varsinkin Korpinkynnen etsijäpeliin toivomisen varaa. Häviö ei kuitenkaan onneksi tarkoita sitä, että Korpinkynnenkään kannattaisi vielä luopua mestaruudesta, sillä lopputulos oli 150-80, eikä eroa ollut kuin 70 pistettä. Mestaruus ei ole tietenkään mahdotonta Rohkelikollekaan. Puuskupuhit ovat tällä kertaa taistossa mukana melko vankasti, joten tupa on tämän kauden yllättäjä. Kaikkia tupia kannattaa siis ehdottomasti kannustaa loppuun saakka.

Jonkinlaisena yleisenä ja salaisena toiveena tuntuu kuitenkin olevan se, että Korpinkynsi tai Puuskupuh kohtaisivat tänä vuonna jälleen finaalipelissä. Parhaiten tämä yleisön toive toteutuisikin, jos finaalipeli olisikin näiden tupien välinen. Ehkä Rohkelikko haluaa tänä vuonna vain kunnioittaa yleisön toiveita? Se olisi aika huomaavaista heiltä ja heidän arvon kapteeniltaan Lucas MacFhionnlaighilta. Olisi toki myös kiinnostavaa nähdä Rohkelikon ja Korpinkynnen kapteenien välinen etsijätaistelu finaalissa. Kauden viimeinen peli tosin on Rohkelikko-Korpinkynsi, joten erillistä finaalia ei välttämättä edes tarvita.

Kuulopuheet kertovat, että syksyn ennustustunneilla on koitettu ennustaa tulevan vuoden huispausmestaria. Tuolloin eräs rohkelikko ennusti, että Korpinkynnen pitkäaikainen haave huispausmestaruudesta tulee viimein toteutumaan. Se on selitettävissä järjelläkin, mutta ennustuksen vahvistuttua jokaisen kannattaa nyt joululomien aikana etsiä kaikki siniset viirit ja tulla sankoin joukoin kannustamaan Korpinkynsi vuoden 2017 huispausmestariksi! Puuskupuhia kannattaa jatkossakin hieman kannustaa Korpinkynnen ohella, jotta Rohkelikkojen lisäksi Luihuiset voisivat löytää sisäisen kilpailuhenkisyyden, joka heillä oli varmaan jo aina mukana ja siis oikeastaan pitäisi kai kannustaa ihan kaikkia tupia, mutta olisi aika mukavaa, jos Korpinkynnet saisivat myös vähän enemmän kannattajia. Onhan kyseessä ihan hyvä tupa ja hyviä huispaajiakin heillä on. On kyllä muillakin tuvilla hyviä huispaajia ja näin… Huispaus on mukava peli.

Pidemmittä puheitta, erittäin jännittävää huispauskautta, rauhallista joulua ja loistavaa uutta vuotta! Muistakaa bongata komeita (ja myös kauniita) huispaajia seuraavanakin vuonna! Huispaustakin saa toki pelata vielä silloinkin! Oman suosikkituvansa voittoihanteesta ei kuitenkaan kannata vielä luopua, sillä vielä mitään ei ole menetetty ja kaikilla on vielä mahdollisuus näyttää taitonsa, yllättää ja voittaa!

Nagi Blackthorn ja Harold Benson huispauskaavuissa voitonriemuisissa tunnelmissa. Nagi pitelee huispausmestaruuspokaalia ja Alfred Queensbury heiluttelee Korpinkynsi-banneria.

Tekijät eivät ota kuvalla kantaa huispausmestaruuden voittajaan.

5 thoughts on “Luukku 3

  1. Anthony Underwood

    Ja kuka sanoo, että yleisön toiveena on nähdä Korpinkynsi ja Puuskupuh finaalipelissä? Korpinkynnet ja Puuskupuhit? Muistakaa, että tässä koulussa on vielä kaksi muutakin tupaa. En oikein pidä tämän artikkelin sävystä.

    • Lucas Mac Fhionnlaigh

      Minua inhottaa olla samaa mieltä Underwoodin kanssa, mutta valitettavasti tässä kohtaa en voi olla eri mieltäkään. Loppuottelussa tullaan näkemään Rohkelikko. Siihen en ota kantaa, onko siellä sitten toisena Luihuinen vai jokin muu tupa (vaikka Puuskupuh olisi kyllä jo aikamoinen pyhäinhäväistys). Tämä kirjoitus oli myös täynnä täysin valheellista tietoa Rohkelikon joukkueesta, sen taktiikasta ja etenkin sen etsijästä. En pidä tällaisista yhden tuvan edustajien artikkeleista, joissa esitetään heidän puolueellinen mielipiteensä jotenkin yleisenä mielipiteenä. Korpinkynsi kokekoon tänä vuonna murskatappion!!!! Rohkelikko mestaruuteen!!!!!!

  2. Anthony Underwood

    Ja millä perusteella Luihuiselle ei ole enää luvassa uutta mestaruutta? Emme ole tavanneet tässä koulussa jakaa säälivoittoja taidoiltaan rajoittuneemmille joukkueille.

  3. Nagi Blackthorn

    Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa vai miten se mummoni vanha sanonta menikään! Mutta kaikki tämähän on silkkaa spekulaatiota, joten on varsin asiatonta väittää kirjoitusta valheelliseksi tiedoksi ja olla siitä näin pahoillaan kuin arvon kapteenit Mac Fhionnlaigh ja Underwood ovat. Varsinkin, kun ”valheellisesta tiedosta” valittanut joukkue pitää tällä hetkellä ottelutilaston viimeistä sijaa!
    Huispausspekulaatiossa mainittiin, että olisi virkistävää vaihtelua nähdä Puuskupuh ja Korpinkynsi finaaleissa. Molemmat ovat tehneet kovasti töitä vuoden aikana, ja nyt on muiden vuoro loistaa. ”Taidoiltaan rajoittunut” on arvoisan etsijä Mac Fhionnlaighin sanoin ”täysin valheellista tietoa”.

  4. Alfred Queensbury

    Olisi hienoa päästä pelaamaan loppuottelu Korpinkynttä vastaan! Kaikki tuvat ovat kyllä pelanneet äärimmäisen taitavasti ja työskennelleet ahkerasti, joten kuka tahansa saattaa voittaa :) Olisi silti mukavaa päästä loppuotteluun. Olisin iloinen kumman tahansa joukkueen voitosta! Me Puuskupuhitkin yritämme parhaaamme!

Comments are closed.