Luukku 15

Tämän luukun teille tarjoaa AM:läisiä vahtiva tonttu Tomppeli!

Tonttu Tomppeli | Vakooja kansainvälisessä organisaatiossa

Tonttu Tomppeli sai työkäskyn korkeimmalta mahdolliselta taholta valvoa Tylypahka AM:in kiltti vai tuhma-tilannetta. Selvitäkseen tässä kurjassa työssään muiden tonttujen valvoessa kiltimpiä kouluja Tomppeli tukeutuu huumoriin. Hänen lempiruokaansa ovat Joulumuorin piparit, ja inhokkiruokaansa AM:in opettajainhuonesta pihistetyt homeiset keksit.


AM:in Joulutanssiaispeli

Mikä olisikaan parempi tapa valmistautua nälkäpel… tarkoitan siis joulutanssiaisiin, kuin pelata AM:in ikiomaa Joulutanssiaispeliä! Opettavainen peli valmistaa pelaajat kaikkeen odotettavaan ja odottamattomaan, mitä tanssiaisia odottaessa ja sen aikana saattaa tapahtua. Pelaamista varten tarvitset vain allaolevan pelilaudan ja pelikortit sekä nopan, ja saavillisen kestävyyttä kehnolle huumorille.

Mikäli sinulla ei ole noppaa käytettävissä, voit käyttää tästä linkistä löytyvää noppaa.

Pelikorttien arpomiseen tarvittava onnenpyörä löytyy täältä.

PELIOHJEET

Pelissä on tarkoitus selvitä hengissä joulutanssiaisten läpi. Peli aloitetaan punavihreästä ruudusta, ja lautaa kierretään myötäpäivään hyppien sydämillä ja tähdillä. Pelin aloittaa se pelaaja, jonka viestimäärä päähahmollaan AM:in foorumilla on korkein, ja vuoro vaihtuu myötäpäivään. Pelaaja heittää noppaa, ja kulkee eteenpäin sen osoittaman silmäluvun mukaan. Mikäli hän laskeutuu sydämenmuotoiselle ruudulle, vuoro vaihtuu. Jos hän taas laskeutuu tähdenmuotoiselle ruudulle, hän pyöräyttää onnenpyörää, lukee sen osoittaman kortin, ja toimii sen mukaisesti. Tämän jälkeen vuoro siirtyy seuraavalle, vaikka pelaaja kortin määräämänä liikkuessaan laskeutuisikin tähdenmuotoiselle ruudulle. Seuraavalla omalla vuorollaan hän jatkaa taas heittämällä noppaa, mikäli kortissa ei määrätty jättämään vuoroa välistä.

Voittaja on se pelaaja, joka selviytyy ensimmäisenä laudan läpi takaisin punavihreälle ruudulle. Halutessaan pelaajat voivat ottaa käyttöön säännön, jossa maaliruudulle täytyy päästä tasaluvulla, mutta sääntö voidaan ottaa voimaan vasta silloin kun ensimmäinen pelaaja on juuri voittamassa ja asiasta täytyy kiistellä niin, että pelaajat uhkaavat, etteivät anna toisilleen joululahjoja jos sääntö otetaan/ei oteta käyttöön.

Pelin voittaja saa mainetta, kunniaa, ja oikeuden kehuskella voitollaan AM:in chatissa ja/tai foorumilla.

PELILAUTA

joulutanssiaislauta

PELIKORTIT

  1. Ensisilmäyksellä: Näät parisi ensimmäistä kertaa tanssiaisasuun pukeutuneena, ja huomaat hänen punastuvan katsoessaan sinuun! Sydämesi ja jalkasi hyppäävät molemmat yhden askeleen eteenpäin.
  2. Anteeksi, Frodo: Astut tanssiparisi varpaille. Mene 1 askel taaksepäin, jotta hänen varpaansa saisivat lisää tilaa.
  3. Parkettien partaveitsi: Loistava tanssitaitosi hurmaa kaikki ympäriltänne! Tanssi vielä 2 askelta eteenpäin!
  4. Sokea värisilmä: Parisi marisee siitä, että asunne eivät ole täsmälleen sävy sävyyn. Mene 2 askelta taaksepäin ja yritä värjätä asuasi sopivammaksi.
  5. Ja ne viuhpiiporeet…: Herkuttelit tarjoilupöydillä ja nyt olet sokerihumalassa. Loikit innoissasi kolme askelta eteenpäin.
  6. Ei mitään nojailua!: Professori Coates nalkuttaa sinulle ja parillesi, että tanssitte liian lähellä toisianne hitaiden aikana. Juokse 3 askelta taaksepäin karistaaksesi hänet kannoiltanne.
  7. Pian, missä on Huhukaja?!: Mennessäsi haukkaamaan happea näet yllättävän parin halaamassa pihamaalla. Kiirehdi neljä askelta eteenpäin, jotta pääset jakamaan tämän mehukkaan juorun.
  8. Tämä ei ole sitä miltä näyttää!: Joku läikytti kermakaljaa tanssilattialle, ja liukastut siihen kastellen asusi takamuksen. Kipitä neljä askelta taaksepäin lähimpään vessaan siivoamaan nolo tahra pois.
  9. Amortentia auttoi: Löydät tanssiaisparin! Juokse 5 askelta eteenpäin kohti tanssiaisia!
  10. Kerro lisää!: Näet professori Abigail Cheshiren haahuilemassa lähistöllä. Joko juokse 5 askelta taaksepäin, jotta hän ei huomaa sinua, tai jää viideksi vuoroksi keskustelemaan Abbyn serkunkaimankummin pöllön isotädistä.
  11. Mustaa kultaa: Lahjot professori Klaus Schneiderin kupillisella kahvia, ja hän antaa sinun heittää noppaa uudestaan.
  12. Oliko se glögiä?: Näit professori Imogen Westin juovan jotain muuta kuin kahvia! Häkellyt, ja astahdat askeleen taaksepäin.
  13. Historiallinen hetki: Professori Archibald McGregor kertoo tarinoita nuoruudestaan. Et ihan usko hänen oikeasti henkilökohtaisesti tavanneen Jeesusta, mutta tarinan innoittamana liikut silti kolme askelta eteenpäin pois professorin luota.
  14. Liikkumitor kuolitus vai kaksi vasenta jalkaa?: Parisi sotkeutuu askeleissaan, ja tanssitte 3 askelta taaksepäin törmäten tarjoilupöytään.
  15. Jos sinä tarjoat: Parisi pyytää sinua treffeille Puddifootiin joulun jälkeen. Vastaat myöntävästi, ja tanssitte neljä askelta eteenpäin.
  16. Oli kivaa luulla tunteneeni sut: Keskustelunne suklaasta parisi kanssa päättyy jotenkin riitaan. Marssit viisi askelta taaksepäin etsimään jostain nenäliinoja.
  17. Kannatti lähteä Hulluille Päiville: Löydät täydellisen asun tanssiaisiin alennusmyynnistä! Koska säästit kaljuunoita, sinulla on varaa heittää noppaa uudestaan.
  18. Tahmatassut ovat eri kirjasarjasta: Parisi söi tahmaisia kurpitsapiirakoita juuri ennen tanssia, ja hän onnistui tahmaamaan asusi sotkuisilla käsillään! Astu kaksi askelta taaksepäin inhotuksissasi ennen kuin pyyhit sotkut pois.
  19. Oliko tuo Darian??: Huomaat tanssilattialla hyvännäköisiä, menestyneen oloisia alumneja. Liihotat yhden askeleen eteenpäin unelmoidessasi, että sinäkin olisit joskus samanlainen.
  20. Alvesin uusi hoito: Yrität keskustella parantaja Eduardo Alvesin kanssa, mutta kielimuurin takia keskustelunne kuulostaa muiden korviin hyvin epäilyttävältä. Siirry 3 askelta taaksepäin, jotta muut eivät kuule keskustelua ja tee turhia johtopäätöksiä.
  21. Soittakaa Paranoid: Koulun bändi soittaa lempikappaleesi! Heitä noppaa uudestaan, jotta pääset heti tanssimaan sen tahdissa!
  22. Apokalypsi, missä viivyt?: Professorit Kacey ja Marcus Everett pysäyttävät sinut suuren salin ovella ja jäävät juttelemaan zombeista. Joudut odottamaan paikallasi esittäen kiinnostunutta kolmen vuoron ajan.
  23. Rankkaa olla suosittu: Tanssittaja toisensa jälkeen haluaa viedä sinut tanssilattialle. Siirry 4 askelta eteenpäin kohti ulko-ovia, jotta saat hengähtää hetken rauhassa.
  24. Yritys hyvä 10: Yritit värjätä asuasi taialla, mutta epäonnistuit ja se muuttui neonvihreäksi oransseilla peikonkuvilla! Piiloudu luutakomeroon yhden vuoron ajaksi häpeämään.
  25. Tonttujen jouluyö: Joku näyttää sinulle salaa hankittuja kuvia henkilökunnan pikkujouluista. Naurat kuville niin kovaa, että horjahdat kaksi askelta eteenpäin.
  26. Varma veto: Luihulehti haastaa sinut lyömään vetoa siitä, kuka tanssiaisten pareista riitelee ensimmäisenä. Heitä noppaa, ja jos saat luvun 1-3, häviät vedon. Jos taas saat 4-6, voitat sen. Heitä noppaa uudestaan, ja liiku silmäluvun verran taaksepäin (jos häviät) tai eteenpäin (jos voitat).
  27. Siipesi näyttää hyvältä: koulun puutarhuri Sebastian Madison törmää sinuun vahingossa, ja lupaa anteeksipyynnöksi muotoilla yhden koulun puista haluamaasi muotoon. Miettiessäsi mitä valitset astahtelet kolme askelta eteenpäin.

2 thoughts on “Luukku 15

  1. Klaus Schneider

    Niin oliko tämän pelin voittamisesta jotain palkintoa tarjolla?

    • Winifred Harner

      Ei ainakaa sulle! *näyttäen salaa kieltä*

Comments are closed.