Astrologia, Horoskooppi, Syksy 2016

Vuosihoroskooppi 2017

Kauris 23.12. – 19.1.

Hidasta! Kuluneen vuoden loppua kohti luutasi on alkanut keulimaan vähän liikaa ja vuonna 2017 sinun täytyy vihdoin priorisoida ja nähdä, ettet voi tehdä kaikkea. Mieti, mitkä oikeasti ovat arvosi ja mitä tahdot tehdä. Jätä taaksesi sellaiset velvollisuudet, jotka eivät ole arvojesi mukaisia eivätkä tue tavoitteitasi. Älä tee vain tekemisen vuoksi! Saavutat vielä suuri niillä aloilla, joista oikeasti olet kiinnostunut.

Vesimies 20.1. – 19.2.

Käytit vuoden 2016 juoksemalla pakoo ongelmiasi, mutta nyt on aika kohdata ne. Olet siihen valmis, vaikket sitä ehkä itse vielä uskokaan. Kaikki tulee luonnistumaan parhain päin ja kuten on tarkoitus. Rahan osalta vuosi näyttää huonolta, mutta korvaa sen rakkaudella. Muista pitää silmät ja korvat auki, sillä rakkaus löytyy usein sieltä, mistä sitä vähiten odottaa!

Kalat 20.2. – 20.3.

Olet laiminlyönyt erästä ihmissuhdetta jo pitkään, mutta alkava vuosi tarjoaa hyvän mahdollisuuden korjata se. Tarkkaile ja kuulostele, niin huomaat sen varmasti! Työnrintamalla kaloilla on vuonna 2017 vientiä. Älä uuvuta itseäsi, mutta älä myöskään pelkää vastata tarjouksiin myöntävästi siksi, että epäilet omia kykyjäsi. Olet kyvykkäämpi ja taitavampi kuin tiedätkään!

Oinas 21.3. – 20.4.

Vuonna 2017 sinulla menee lujaa! Uusia mahdollisuuksia tuntuu tippuvan kuin taivaalta ja mihin tahansa ryhdytkin, tuottaa se hedelmää. Nyt ei ole aika hidastaa vaan kannattaa takoa, kun rauta on kuuma! Luvassa on menestystä ja mammonaa. Varo kuitenkin astumasta kiireissäsi kenenkään varpaille, sillä vihollisten hankkiminen ei ole nyt hyväksi!

Härkä 21.4. – 20.5.

Vuodesta tulee härälle vaikea, sillä hän on monien muutosten edessä. Luvassa saattaa olla esimerkiksi työpaikan vaihto tai parisuhteen päättyminen. Muutosvastaiselle härälle nämä ovat suuria kriisejä, joiden selvittäminen vaatii niin aikaa kuin energiaakin. Ota siis rauhallisesti ja keskity selättämään kaikki, mitä elämä tiellesi heittää!

Kaksoset 21.5. – 21.6.

Tutustut jo vuoden alussa uuteen ihmiseen, joka tulee muuttamaan elämääsi. Hyvään vai pahaan, se selviää vuoden mittaan. Suhtaudu kuitenkin avoimin mielin, sillä myös oma asenteesi vaikuttaa siihen, mihin suuntaan elämäsi kääntyy! Muista pitää huolta myös vanhoista ihmissuhteistasi, vaikka kuvioissa olisi joku uusikin!

Rapu 22.6. – 22.7.

Ravulle vuosi 2017 ei valkene kovin innostavana. Luvassa on melko hiljaisen tasainen vuosi. Tämä voi kuitenkin tarjota kuluneena vuonna kiireiselle ravulle hyvän mahdollisuuden hiljentyä ja pohtia elämänsä suuntaa. Älä turhaan surkuttele tapahtumaköyhyyttä vaan nauti uudenlaisesta seesteisyydestä!

Leijona 23.7. – 22.8.

Kulunut vuosi kohteli leijonaa hieman kaltoin, mutta alkava on valmiina korvaamaan kaiken sen. Tee työtä haaveidesi eteen, ja tänä vuonna voit vihdoin saavuttaa ne – tai ainakin päästä hieman lähemmäs. Älä jää vellomaan viime vuoden virheissä ja ikävissä tapahtumissa vaan päätä jättää ne taaksesi jo heti vuodenvaihteessa.

Neitsyt 23.8. – 22.9.

Neitsyiden raha-asia todella luistavat vuonan 2017. Kaljuunoita tuntuu tulevan sekä ovista että ikkunoista, mutta muistathan kaiken työnteon ja muun hääräämisen ohella myös levätä! Kaikkea ei tarvitse tehdä yhtä suurella huolella ja tarkkuudella. Et voi käydä sotaa joak rintamalla, joten valitse taistelusi ja keskity niihin! Muut asiat kyllä hoituvat omalla painollaankin.

Vaaka 23.9. – 23.10.

Rakkausrintamalla kiehuu vuonna 2017! Varo kuitenkin, ettei kiehu yli. Aloitat uuden ihmissuhteen tai vahvistat jo olemassaolevaa. Muista, että rakkaus ei ole vain suuria tunteita ja valtavia eleitä vaan opi löytämään myös arjen hiljaisempi rakkaus, joka piileskelee pienissä sanoissa ja teoissa.

Skorpioni 24.10. – 22.11.

Intuitiosi on aina ollut loistava, ja sinun kannattaakin luottaa siihen myös alkavana vuonna. Raha-asioiden osalta vuosi 2017 ei tarjoa kovin suuria muutoksia suuntaan eikä toiseen, mutta se luultavasti riittää sinulle. Ihmissuhteiden saralla sinun kannattaa muistaa antaa välillä myös läheisillesi tilaa hengittää, jottet ole vuode lopussa yksin! Opettele olemaan itsesi kanssa, niin pystyt antamaan enemmän myös toisille.

Jousimies 23.11. – 22.12.

Suoruutesi ja rehellisyytesi aiheuttivat sinulle ongelmia kuluneena vuonna, joten alkavana vuonna kannattaakin ehkä miettiä aina hieman pidempään ennen kuin avaa suunsa. Rehellisyys on hyve, mutta muista, että aivan kaikkea ei ole tarpeellista sanoa ääneen! Mieti ensin, onko sanoillasi jokin tarkoitus ja yritä muotoilla asiat niin, että kuulijasi hyötyvät niistä eivätkä vain loukkaannu. Keräät näillä ohjeilla vuoden aikana paljon uusia tuttavuuksia, jotka rikastuttavat elämääsi!

Jenny Todd, Korpinkynsi

Post a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*