Kolme Muskettisoturia

9 heinä

Rohkelikon poikakolmikko Felix Briggs, Rémi LaRue ja Walter Morgan päättivät lukuvuoden aikana perustaa bändin ja nousta maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen. Valloitus päätettiin kuitenkin aloittaa ensin ihan vain koululta. Felix nimesi bändin Kolmeksi Muskettisoturiksi Rémin kovasta vastustuksesta huolimatta, ja on alkanut näyttää siltä, ettei parempaakaan nimeä ole ainakaan vielä löytynyt.

Walter valikoitui bändin kitaristiksi/ukulelestiksi soittotaitojensa perusteella ja Rémi puolestaan solistiksi sekä manageriksi aikaisemman musiikkiurakokemuksensa vuoksi. Felix tahtoi alkaa rumpaliksi, koska ”sehän on vain päätöntä paukutusta”. Niinpä Felixillekin sitten etsittiin rummut ja päätön paukutus saattoi alkaa. Rémi ja Walter yrittivät parhaansa mukaan yrittää opettaa Felixin pysymään edes jotenkin rytmissä, mutta harjoitukset ilmeisesti häiritsivät Luihuistyttö Grace Westin samanaikaisia pianoharjoituksia, mikä johti aikamoiseen riitaan.

Jollain ilveellä Felix saatiin kuitenkin oppimaan soittamaan rumpuja edes kohtalaisesti ja bändi pääsikin pitämään ensiesityksensä toukokuussa koulun pihamailla järjestetyillä koulufestivaaleilla. Mailmaankuuluisuutta se ei ehkä tuonut eikä settilista ollut järin pitkä tai omaperäinen (ja sisälsi harvinaisen paljon Bon Jovia), mutta ainakin ”keikka” saatiin pidettyä, mihin kolmikko oli varsin tyytyväinen.

Jää nähtäväksi, valloittavatko Kolme Muskettisoturia maailman rocklavat ensi lukuvuonna vai saako Grace West nujerrettua poikien lupaavan musiikkiuran jo heti alkutekijöihinsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *