Luukku 8

Tämän luukun tarjoaa Rohkelikon japanilainen vaihto-oppilas Yukiko Noto!

Yukiko Noto | Jatko-opiskelija | Rohkelikko

Yukiko Noto, Rohkelikko. Yukiko on vaihto-oppilas Kurosawan taikakoulusta ja on palavasti rakastunut toiseen vaihto-oppilaaseen, Izumi Shikiin.


Joulukuun rakkaushoroskooppi

Oinas
Kerro ihastuksellesi tunteesi. Hyvien ruuanlaittotaitojesi johdosta, ota etulyöntiasema ystävänpäivään ja valmista jo nyt rakkaallesi suklaata.

Härkä
Jos jäät seinäruusuksi, sinua ei huomata! Pukeudu joulukuussa räväkämmin kuin ikinä, värjää hiuksesi vaikka pinkeiksi jos et muuta keksi. Saat ihastuksesi huomion hetkessä.

Kaksoset
Tarvitset tuplasti onnea rakkauteesi. Joulukuu ei näytä lupaavalta. Jos haluat saada edes hiukan rakkautta joltain tässä kuussa, livauta ihastuksesi juomaan lemmenjuomaa. Vaikka tämä ei tuo oikeaa rakkautta, se saattaa piristää sinua muiden kuhertelevien parien joukossa.

Rapu
Muista, että raha ei tuo rakkautta (aina). Ihastuksesi on lopen kyllästynyt lahjuksiisi, joten ota rauhallisemmin. Tähtien asento kertoo, että paras tapa saada ihastuksesi tyytyväiseksi on maksuttomat lahjat. Entäs jos tänä jouluna hieroisit hänen kipeitä hartioitaan? Tai antaisit pusun poskelle?

Leijona
Olet ihan lähellä ihastuksesi hurmaamisessa. Yritä vielä hetki! Hymyile vienosti, hulmuttele hiuksiasi, tee sitä, mikä tuntuu parhaalta. Saat vielä kultasi jouluksi, älä huoli. Yhteistä joulua ei ehkä tule, mutta rakkauskirjeet pelastavat ikäväntäytteisen joulun.

Neitsyt
Sinulle tarjotaan mahdollisuutta rakkauteen. Tartu siihen, äläkä ole epävarma. Voit yllättyä positiivisesti rakkaudesta, joka avaa sinulle uusia mahdollisuuksia tutustua itseesi ja kumppaniisi.

Skorpioni
Varo tuhoa, joka koettaa pilata onneasi. Tarkkaile ystäviäsi – yksi heistä ei ole niin ihana kuin oletat. Hän on ihastunut samaan henkilöön kuin sinä ja tekee kaikkensa saadakseen hänet. Ota kovat keinot käyttöön ja tee itsestäsi voittaja rakkautesi silmissä!

Jousimies
Sinua saattaa onnistaa viimein rakkaudessa. Älä luovuta, vaikka tiesi tuntuu hankalalta!

Kauris
Onnesi on lähempänä kuin uskotkaan. Ehkä huomaat, että aamiaspöydällä viereesi istuu ”se oikea”. Pidä silmät valppaana – tanssiaiskutsu tulee silloin, kun sitä vähiten odotat.

Vesimies
Huomioi viimein tyttö, joka on katsellut sinua kaukaa jo kauan! Olet varmasti huomannut hänen katseensa, huomaat sen sydämessäsi!

Kalat
Rakkaus on sinulle yhtä tuttu kuin koulun järvi jättiläiskalmarille. Tiedät niksit joilla hurmata kuka tahansa. Muista olla varovainen käyttäessäsi niitä – aina on mahdollisuus, että myös ihastuksesi tietää taidoistasi.

3 thoughts on “Luukku 8

  1. Shizuka Satou

    …Noto-senpai, unohditko Vaa’an…

  2. Anthony Underwood

    Miten niin ei tule yhteistä joulua?! Atlas? Atlas!!! Voisitko lukea tämän horoskoopin? Etkö sinä ollutkin vesimies? Tässä on jotain aika hyviä vinkkejä vesimiehille.

    • Atlas Ironwood

      *hiljaisuus*
      …..Anthony, onko sinulta jäänyt jotain kertomatta?
      Ja miksi tässä sanotaan vesimiehelle, että ”huomaat sen sydämessäsi”? Sydämelläni ei varmaan ole silmiä, hah! Professori Zainin sydämen silmät saattavat kyllä olla melko värisokeat.

Comments are closed.