Luukku 9

Tämän luukun tarjoaa Rohkelikon Winifred Harner!

Winifred Harner | 5. luokka | Rohkelikko

Winifred Harner, tuttavallisemmin Winnie, on – yllätys yllätys – kuitenkin ihan joulufani, kunhan jättää sanan joulu pois, ja korvaa sen lahjoilla. Lahjafani tai yhden sanan (eli joulun) kirjoittamatta jättäminen ja siitä korvaukseksi lahjoja? Molemmat käyvät vallan hyvin, joskin ’lahjafani’ kuulosta aika epäcoolilta.


Paikkoja joissa ei kannata viettää jouluaan

Säästääksemme teidän silmiänne on kaunokirjoituksen luvatun ja yhä tuntemattoman ihmelapsen teksti saatettu digitaaliseen muotoon. Samalla oikeinkirjoitussääntöjä on virkistetty, jottei tulos olisi yhtä häikäisevä taideteos kuin se oli aiemmin ollut. Pahoittelemme suuresti tätä muutosta. Koimme sen kuitenkin tarpeelliseksi, kun kok- siis köh, minulla on yskä, teksti oli alkuperäisessä muodossaan perin vaikeaselkoista ilman asianomaisen itsensä läsnäoloa ja selityksiä.

Mutta aloittakaamme:

Paikkoja joissa ei kannata viettää jouluaan

Koulu
Koulu, koska siellä ei niin moni vietä jouluaan. Ainoat, jotka jäävät kouluun ovat luuserit, joita ei oteta kotiin. Kaikki coolit jäävät kouluun, koska siellä on enää vain tyhmiä luusereita, jotka kuitenkin jo pelkäävät heitä. On paljon helpompaa viettää joulu siellä kuin muualla. Kuitenkin teidän ei kannata viettää joulua koulussa, koska ei siellä oikeasti ole ketään teille, ellette halua olla luusereita.

Kirjasto
Kirjasto on oikeasti ihan hyvä paikka viettää joulua. Siellä se näkymättömien kirjasto on aika siisti ja hyvä tähän tarkoitukseen. Etenkin, kun voit olla siellä ihan hyvin ja rauhassa ja tehdä mitä huvittaa, ja jos joku tulee ja haluaa häiritä niin hän voi tottumuksen puutteesta ensiksi kävellä pari kirjahyllyä nurin. Se saa sitten viettää lomansa keräten ne kirjat takaisin hyllyyn ja nostaa ne hyllyt pystyyn ja olla kaatamatta niitä toisia. Oikeasti kirjastoon kannattaisi kyllä tulla. Se olisi aika hauskaa.

Koti
Moni viettää joulunsa kotona ja se on oikeasti yksi surkein paikka ikinä viettää joulua. Saat kyllä lahjoja, mutta muuten se on ihan tosi ärsyttävää. Jos sisarukset ei häiritse tyhmillä jutuillaan ja puheillaan niin sitten halutaan puhua jostain kamalasta koulusta tai siitä minkälaista palautetta sieltä on muka tullut ja muutenkin ruoka on aina tosi huonoa ja tyhmää ja se melu on kaamea ja ei oikeasti kukaan saisi viettää ikinä jouluaan kotona, kun se on aivan turhaa ja tyhmää ja surkeaa.

Viistokuja
Joku varmaan tulisi ja sanoisi, ettei sitä saisi omita, mutta meni jo. Se on siis minun eli muilla kuin minun ihmisillä ei ole sinne asiaa. Se koko katu on minun. Kaupat ovat minun. Kaupat olisitte ehkä kuitenkin saaneet, jos olisitte antaneet syntymäpäivälahjan. Etenkin kaikki kuppilat ja apteekit ovat ehdoton ei kaikille. Jos kuitenkin joku yrittää viettää jouluaan siellä, niin saa vastata teoistaan minulle tai oikeasti jollekin toisille, koska en jaksa tällaisia tyhmiä juttuja heti uutena vuonna, kun pitää toipua vielä vanhasta.

Rohkelikon torni
Se on aika hyvä paikka tietenkin, mutta sinne ei saa mennä. Tietenkin siellä käy aika moni jouluna, mutta jos siellä käy liian moni, niin se ei ole kauhean hyvä asia. Siksi ei kannata viettää jouluaan siellä, koska kuitenkin häiritset, kun et saisi edes olla siellä. Rohkelikkojen torni on varattu sekä makuusali myös.

Lontoo
Iso paikka. Paljon ihmisiä. Mutta ei paikkaa sinulle. Ei kannata viettää jouluaan Lontoossa. Se on liian iso. Liian hyvä. Liian monimuotoinen. Et tajuaisi siitä mitään. Eksyisit ja kuolisit vain. Aika mälsää. Kuitenkin ihmisten kuten minun saa ja kannattaa viettää jouluaan siellä. Me kun teemme siitä paikasta sen arvoisen, että muutkin voisivat yrittää viettää ja haluta viettää jouluaan siellä.

3 thoughts on “Luukku 9

  1. Tristan Grimes

    Se on luuseri joka toista sanoo! Koululle jäämisessä ei ole mitään luuserimaista!

  2. Domenick Chesterfield

    Minusta on kerta kaikkiaan mukavaa, kun neiti Harner ei vastaisuudessa koe enää tarpeelliseksi kieltää muilta kirjaston käyttämisen oikeutta, sillä kyseinen paikka on siellä meitä kaikkia varten sekä olisi myös varsin ihastuttavaa, jos neiti ei myöskään uhkailisi enää tietyille osastoille. Vapaa liikkuvuus, kun on toivottua.
    Haluan vain huomauttaa, ettei kirjasto(kaan) ole neiti Harnerin omistuksessa, vaikka neiti itse saattaakin ajatella asian yhä olevan niin.

  3. Eräs vaan

    Hyviä paikkoja neiti Harnerille viettää jouluaan:
    Etelänapa

Comments are closed.