Luukku 12

Tämän päivän luukun tarjoaa koulun rakastettu oppilaskunta!

Oppilaskunta

Anthony Underwoodin johtama oppilaskunta on vastuussa oppilastoiminnasta sekä oppilaiden oikeuksien valvomisesta. Toimintaa onkin saatu jo nähdä, mutta oikeuksia vielä odotellaan. Oppilaskunta on kuitenkin onnistunut neuvottelemaan oppilaille muhkean 4 viikon joululoman – idea kaupattiin koulun johtokunnalle ruokakulujen säästöllä.


AM:in Joulunhenki 2016 -kilpailu

Ken on heistä kaikkein jouluisin? Sitä lähdemme selvittämään oppilaskunnan järjestämässä AM:in omassa Jouluhenki-kilpailussa!

Kilpailussa äänestämme, kuka koulun väestä edustaa joulua parhaiten. Se, millainen joulun edustajan tulisi olla, on jokaisen äänestäjän päätettävissä: äänestä vain sitä hahmoa, josta tulee parhaiten mieleen sanat joulun henki! Äänestettävinä ovat kaikki AM:in oppilaat ja henkilökunta iästä, sukupuolesta, tuvasta tai asemasta riippumatta.

Jokaisella AM:in hahmolla on yksi ääni, ja äänensä voi käydä antamassa täällä. Huom! Ethän kommentoi ääntäsi tähän luukkuun vaalisalaisuuden ylläpitämiseksi, vaan käyt antamassa äänesi aiemmin mainitussa linkissä.

Linkin kautta äänestäessä merkitsethän kyselyyn sen hahmon nimen, joka osallistuu kyselyyn, ja sen hahmon nimen, jota hän haluaa äänestää. Sama pelaaja voi siis äänestää kerran jokaisella eri hahmollaan, mutta äänestäthän siten, kuten hahmosi äänestäisi! Voit myös halutessasi lisätä perusteluita siihen, miksi juuri tämä hahmo on sopiva Joulunhengeksi, mutta se ei ole pakollista. Halutessaan koulun jäsenet voivat käydä kommentoimassa tähän luukkuun syitä, miksi juuri heidät tulisi valita.

Voittajaksi äänestetty oppilas tai henkilökunnan jäsen saa Vuoden 2016 Joulunhenki-arvonimen, sekä pienen yllätyspalkinnon. Myös äänestäjien kesken arvotaan pieni palkinto.

Äänestysaika päättyy sunnuntaina 18.12.2016 klo 23:59.

Kilpailun voittaja sekä arvonnan voittaja julkaistaan aatonaaton luukussa eli perjantaina 23.12.2016.

Äänestyslinkki

Hauskaa äänestämistä ja herkkujen täyttämää joulun odotusta!