Luukku 11

Tämän luukun tarjoaa Rohkelikon Tristan Grimes!

Tristan Grimes | 2. luokka | Rohkelikko

Tris rakastaa joululomaa, mutta viettäisi sen mieluiten koululla uusia ansoja väsäillen. Tänä jouluna hän on kuitenkin omaksi harmikseen palaamassa kotiin jouluksi. Trisin lempiasia joulussa on paukkukarkit.


Joulutarina

by Tris Grimes (ROHKELIKKO)

eräänä synkkänä talvena tylypahka am nimisessä koulussa asiat oli menossa synkkään suuntaan. vielä synkempään. sillä koko koulu oli luihuisten vallan alla! ja koko vallan kaappauksen oli suunnitellut ilkeä ja julma Anni Puunalla, jolla ei ole yhtään huumorin tajua. ja sen vasenman käden tyyppinä oli Karttakirja Rautapuu joka oli kauhean väki valtainen vaikka se onkin ihan kirpun kokoinen melkein. ja kaikki muut oppilaat kärsi niiden vallan alla koska ne päätti että perutaan joulu ja joulu loma ja vielä joulu tanssiaisetkin!! varmaan koska ne halusi opiskella ympäri vuoden, en tiedä.

ja kaikki oppilaat luuli että nyt kuollaan tylsyyteen, mutta! onneksi koulussa oli kaksi salaista velho agenttia, nimittäin agentti T ja agentti E. ja ne päätti että nyt pitää saada tästä touhusta loppu. joten ne lähti kohti tyrmiä päihittämään ne luihuiset. mutta kun ne pääsi sinne ne huomasi että tyrmät oli kaikkialta ihan jäässä koska luihuisten sydämet oli jäässä ja ne oli jäädyttänyt koko tyrmänkin.

ja ensin agentti T ja agentti E törmäsi luihuisten ensimmäiseen kätyriin: Korppi Vahvahgoon! ja agentit oli heti valmiina taistelemaan, ja ne olisi ihan varmasti voittanutkin, mutta Korppi sanoikin yhtäkkiä että senkin mielestä olisi tosi tylsää vaan opiskella aina ja lakkauttaa joulu loma, joten se päästikin agentit menemään ohi. joten se oli tosi helppoa.

sitten agentit kuuli jotain ääntä ja ajatteli että nyt tulee joku pahis vastaan, mutta sitten ne huomasikin että se tulija oli pukeutunut punaiseen joten se olikin rohkelikko ja oikealla puolella! ja itse asiassa niitä oli kaksi toinen oli Jaska Linnake ja toinen oli Rikki Saumuri. ja ne taisteli hurjasti kaikkia luihuisia vastaan. ja ne sanoi agenteille että menkää vaan etsimään antti ja karttakirja me kyllä hoidetaan tämä!! silleen coolisti. ja itse asiassa siellä oli vielä kolmaskin! joka oli Nalle Puh Hornetti ja sekin taisteli kovasti mutta se käytti epä reiluja keinoja kun se taisteli joten agentit ajatteli että se on melkein luihuinen ja pisti mieleen että loppu taistelun jälkeen pitäisi ehkä tehdä siitäkin selvää. mutta koska agenteilla oli kiire päästä loppu bossien luokse niin ne vaan jatkoi matkaa koska ne näki että rohkelikkoihin pystyy luottaa.

agentti T ja agentti E jatkoi eteenpäin ja ne pääsi oven luokse ja sen oven edessä oli kauheasti itkeviä oppilaita! ja ne oppilaat oli puuskupuhista ja korpinkynnestä ja ne sanoi pliis auttakaa meitä! joten agentit sanoi niille (coolisti) että ei hätää me tultiin pelastaaman päivä ja rökitetään luihuiset. joten oppilaat lakkasi itkemästä ja alkoi hurrata. sitten ne meinasi avata sen oven mutta! sitten yhtäkkiä ilmestyikin paikalle vielä viimeinen mini boss! se oli Pyhä Sylvi joka oikein tihkui ilkeyttä ja se nauroi ja sen kädessä oli jotain. ja kun agentit katsoi mitä se oli niin ne huomasi että se oli rohkelikon entisen agentti sankarin Luukas Mäkkärin sydän! ja se puristi sen rikki siinä niiden silmien edessä! ja agentit suuttui sille kauheasti ja otti taika sauvansa esiin ja siitä syntyi kauhea taistelu. mutta lopulta Pyhä Sylvi hävisi agenteille ja joutui päästämään ne menemään siitä ovesta sisään.

ja kun agentit pääsi sinne huoneeseen niin ne näki heti että se oli Annin ja Karttakirjan salainen piilopaikka koska se oli niin jäässä että se näytti ihan pohjois navalta! siellä oli jääkarhuja ja pingviinejä ja kaikkia myös. ja Anni ja Karttakirja nauroi pahisnaurua koska ne ajatteli että ne oli voittanut kun niillä oli jääkarhu armeija! mutta ne ei tajunnut että agentti T ja agentti E oli äly hyviä agentteja ja sai helposti kesytettyä ne jääkarhut puolelleen! joten ne jääkarhut hyökkäsikin Annin ja Karttakirjan kimppuun!

ja kun ne jääkarhut hyökkäsi Karttakirja yritti vielä viimeisillä voimillaan kirota agentti E:n ja se osui siihen tainnutus loitsulla! ja agentti T suuttui siitä ihan hirveästi joten se loitsi paljon pahemmin takaisin Karttakirjaa ja Karttakirja tainnuttui ja säikähti niin pahasti ettei koskaan enää uskaltanut ajatellakaan mitään toisten kiroamista! sitten ne luihuiset laitettiin azkabaniin ja koulu oli vihdoin vapaa! ja lomaa pidennettiin kaksin kertaiseksi mutta kaikki jäi koululle viettämään joulua mutta kenenkään ei enää ikinä tarvinnut tehdä läksyjä. ja kesälomaakin pidennettiin samalla ja kaikki jäi kesälomaksikin koululle hengaamaan kun sai olla siellä rauhassa ilman opettajia ja muita tylsiä. koska opettajat potkaistiin loman ajaksi pihalle sieltä. mutta niin agentti T ja agentti E pelasti päivän ja koulun ja kaikki juhli koko yön! the end

2 thoughts on “Luukku 11

  1. Prunella Weaver

    Mahtava tarina! Tosi energinen. Tätä ei voi lukea virnistelemättä. :D

  2. Anthony Underwood

    Herra Grimes voikin sitten joululoman jälkeen suunnata suoraan palkintohuoneeseen kiillotuspuuhiin. 10 pistettä Rohkelikolta!

Comments are closed.