Luukku 18

Tämän luukun teille tarjoaa Sala-Sanomat!

Sala-Sanomat

Joulu on jo lähellä, josta Huhukaja on innoissaan. Paras osuus joulusta tosin on jo ohi, joka on joulutanssiaiset. Seuraava kohokohta tulee olemaan uusivuosi, jolloin rakkaudentunnustuksia tapahtuu tiuhaan tahtiin.


Joulun lahjakatsaus

Rakkaat Chinon alamaiset, Huhukaja tässä. Tanssiaiset ovat onnellisesti ohi ja kaikki ovat matkaamassa kohti omaa kotia tai viettämässä ikävää joulua koululla. Viihdykkeeksenne Huhukaja päätti julkaista iloksenne joululahja spesiaalin!

Joululahjat ovat tylsä aihe juoruilla, mutta saatte hyvää vinkkiä siitä, pitäisikö teidän mahdollisesti harkita uutta lahjaa kumppanillenne. Olemme valinneet viisi paria, joiden potentiaaliset lahjat paljastamme vain teille, Huhukajan uskolliset lukijat!

A. Wood & A.Wood

Woodit ovat pitäneet hyvin yhtä koko syksyn ajan. Huhukaja on yllättynyt tästä. Lahjojen hankkiminen on hyvin todennäköistä, vaikka kumpaakaan Huhukaja ei ole onnistunut bongaamaan kaupoilta. Todennäköisesti molemmat ovat tehneet toisilleen villasukat lahjaksi. Huhukaja on varma, että väreinä tulee olemaan vaaleanpunainen tai tumma punainen, ovathan molemmat rakkauden värejä.

Senior Korppu & Korpputar

Tämä pariskunta on pitänyt jo kauan yhtä, joten luulisi lahjojen etsinnän olevan hankalaa! Korpputar on nähty useampaan otteeseen Tylyahossa, tyttöporukan ympäröimänä. Kirjakaupassa on pyöritty useaan otteeseen ja huhu kertookin, että Korpputar on useaan otteeseen näprännyt “Erikoiset loitsut, joita et tiennyt tarvitsevasi” kirjaa. Huhukaja päättelee, että tämä on Senior Korpun tuleva lahja!

Senior Korppu on taas mysteeri. Korppu Junior on vainaa, joten ehkä Senior Korppu yrittää innostaa tyttöystäväänsä fletkumatohankkeeseen? Se tuntuisi hyvältä, erikoiselta idealta täksi jouluksi. Huhukaja lyö vetoa, että Korpputar tulee saamaan tänä vuonna lahjaksi oman fletkumadon, josta hän voi huolehtia.

Persikka & Pompom

Persikka ja Pompon olivat tanssiaisten ehdottomasti upein pari. Huhukaja veikkaa, että tästä saattaisi löytyä peräti vuoden pari!

Huhukajan lähteet kertovat, että molemmat ovat olleet ahkeria Tylyahon käyttäjiä. Huhukaja kuitenkin uskoo, että herra Persikka turvautuu antamaan varmasti onnistuvan lahjan – persikkamehua! Se ei ole romanttisin ele, mutta hei, mieluummin lahja joka on hyvä kuin lahja joka saattaa mennä täysin pieleen!

Pompom huhujen mukaan turvautuu antamaan herkkuja lahjaksi. Myös helppo lahja, mutta jos tuuri ja uskominen käy, Persikka saa lahjansa rasiassa, joka näyttää sydämeltä. Peukut pystyyn, että näin käy!

Bilehile & Muskelimies

Tällä pariskunnalla ei lahjojenvaihto käy niin helposti. Juorut kertovat, että Bilehile on löytänyt loistavan lahjan Muskelimiehelle, mutta Muskelimies vaikuttaa unohtaneen koko joulun! Joten Muskelimies, huomaathan, että Bilehileen antamasta paketista todennäköisesti löytyy Persikalta saatu persikkamehu. Mene siis äkkiä kauppaan ja korjaa tämä tilanne!! Paketti ehtii vielä jouluksi Bilehileelle.

Yksinäinen poika & Herra Huispaaja

Tämä pariskunta huonoista tanssiaisista huolimatta vaihtoi lahjoja, kertoo Huhukajan lähteet. Yksinäinen poika alkoi jo vuoden alussa metsästämään lahjaa Herra Huispaajalle ja ilmeisesti tehtävä osoittautui hankalaksi. Pitkän pohdinnan jälkeen Yksinäinen poika kävi jokaisessa Tylyahon liikkeessä kysymässä leijuvaa, suklaasieppiä joka ilmieisimmin löytyi lopulta, Yksinäisen pojan tyytyväisestä ilmeestä päätellen.

Herra Huispaaja puolestaan on vaikuttanut turvautuneen postimyyntiin, sillä luotettavien lähteiden mukaan hänen sänkynsä alta on löydetty kalifornialaisen surffausliikkeen postimyyntikuvasto. Hiirenkorvilla kuuleman mukaan olivat esimerkiksi sivut uimashortseista.

One thought on “Luukku 18

  1. Melody Wood

    Ketä näillä Woodeilla tarkoitetaan? :)

Comments are closed.