Luukku 17

Tämän luukun tarjoavat Luihuisen Anthony Underwood ja Atlas Ironwood!

Anthony Underwood | 7. luokka | Luihuinen

Anthony on loistanut poissaolollaan joulutanssiaisissa siitä saakka, kun epäonnisesti kolmannella luokalla sai vastauksena tanssiaiskutsuunsa julkistakin julkisemmaksi päätyneet rukkaset. Menneet tanssiaisiltansa hän onkin viettänyt katkerana yksin oleskeluhuoneessa opiskellen. Tänä vuonna hän tekee kuitenkin tanssiaisdebyyttinsä koulun bändin kitaristin Atlaksen käsipuolessa. Siis mikäli kaikelta jännitykseltään pystyy poistumaan lähimmästä vessasta.

Atlas Ironwood | 6. luokka | Luihuinen

Joulutanssiaisbändin kitaristina tunnettu Atlas Ironwood tulee harvoin joulutanssiaisiin parin kanssa. Hänen suosikkiharrastuksiaan tansseissa ovat olleet kateus ja vahingonilo mokailevia pareja kohtaan, jouluruuan syöminen ja nurkassa murjottaminen. Tänä vuonna Atlas pyysi Anthonya tanssiparikseen, mikä tuo esiintymisjännitykseen (epä?)mukavaa lisämaustetta.


Joulutanssiaisbingo

Ne ovat täällä taas – pahuksen joulutanssiaiset! Tuntuuko siltä, että tanssiaiset tulevat joka vuosi vääjäämättömästi kuin välikokeet, mutta sinulla ei ole tanssiparia taaskaan? Voit tehdä koko vuoden kamalimmasta tapahtumasta ehkä vähän vähemmän kamalan, kun pelaat alla olevaa bingoa. Kun jokin bingoruudukkoon kirjoitetuista asioista tapahtuu, voit ruksata sen yli. Muista tuntea asiaan kuuluvaa vahingoniloa, kun jotain kamalaa tapahtuu. Kun saat neljä ruksia pysty- tai vaakasuuntaan tai vinottain, voit kiljua keskellä tanssiaishumua BINGO!!!!!! ja olla koko tanssiaisten naurettavin tapaus.

Bingonpeluu toimii myös niille, jotka jollain taikakonstilla onnistuneet hankkimaan tanssiparin. Tässä kuitenkin yleensä vaaditaan, että a) tanssipari tykkää bingota tai b) tanssipari on kuolettavan tylsää seuraa. Toivokaamme vaihtoehtoa a).

tanssiaisbingo

3 thoughts on “Luukku 17

  1. Atlas Ironwood

    No hitto. En saanut yhtään vahingoniloista naur…. bingoa! Olisi pitänyt edes seota sanoissa, niin olisin saanut yhden ruksin ruudukkoon. ;___;

    • Anthony Underwood

      No, itse asiassa, Atlas… Tuossahan ei missään kohtaa sanota, että bändin laulajan täytyy seota sanoissaan lavalla

      • Atlas Ironwood

        Oho, no niin tosiaan! Bingo!… Eikun se olikin vain yksi ruksi. Enkä tiedä, voiko tästä olla kovin iloinen. :(

Comments are closed.