Luukku 4

Tämän luukun tarjoavat Luihulehti ja kidnapattu yhteistyössä Pasi-pöllön kanssa!

Suunnittele Pasille villapaita!

Joulukuu tuo mukanaan kylmät säät, ja AM:in muotitietoinen maskottipöllö Pasi tarvitsee sekä lämpimän että tyylikkään villapaidan selvitäkseen talvesta. Niinpä Pasi järjestääkin villapaidansuunnittelukilpailun!

Tehtävänäsi on siis suunnitella Pasille villapaita. Sen voi tehdä piirtämällä, maalaamalla, digitaalisesti tai vaikka tilkkuja liimaamalla. Pääasia on, että pystyt toimittamaan valmiin tuotoksesi sähköpostitse. Halutessasi voit suunnitella paidan suoraan Pasin päälle tulostamalla Pasin tyhjine paitoineen, tai sitten voit vain yksinkertaisesti piirtää paidan alusta asti itse (ilman Pasia tai Pasin kanssa).

Valmiit tuotokset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen amtylypahka@gmail.com otsikolla ”Pasin villapaitakisa” viimeistään sunnuntaina 17. joulukuuta 2017. Kuvan työstään voi ottaa vaikka kännykkäkamerallakin. Kilpailuun voivat osallistua Tylypahka AM:in jäsenet. Huomaa, että jokainen jäsen voi osallistua vain kerran (huolimatta siitä, kuinka monta hahmoa sinulla on AM:issa). Kuvan liittämisen lisäksi kirjoita sähköpostiin myös seuraavat tiedot:

  • Nimi (jonkin AM-hahmosi nimi, käytämme tätä kuvia julkaistaessa)
  • Suosikkitupasi (ei tarvitse olla AM-hahmosi tupa!)

Kaikki osallistuneet saavat palkkioksi 15 tupapistettä, ja lisäksi kilpailun voittaja saa 15 ylimääräistä tupapistettä! Kilpailun voittaja valitaan arpomalla, ja kaikki kilpailuun osallistuneet työt julkaistaan myöhemmin tässä joulukalenterissa.

Tupapisteiden lisäksi voittaja saa myös toisen palkinnon: Fanstastic Beasts -elokuvasta tutun MACUSA:n logolla koristellut metalliset kirjanmerkit! Palkinnon voi voittajan toiveiden mukaan lunastaa henkilökohtaisesti jossakin AM:in miitissä tai se voidaan toimittaa postitse minne tahansa Suomen sisällä. Alaikäisillä osallistujilla tulee olla vanhempiensa lupa osallistua tavarapalkinnon arvontaan (ja antaa osoitteensa mahdollista palkinnon postitusta varten.) Arvonta suoritetaan 18. joulukuuta 2017 ja voittaja julkistetaan tässä joulukalenterissa 19. joulukuuta 2017. Voittajaan otetaan palkinnon toimittamisesta sopimista varten yhteyttä sähköpostitse siihen osoitteeseen, josta kilpailuosallistuminen on lähetetty.

Jos piirtely ei kiinnosta, tavarapalkinnon arvontaan voi osallistua myös pelkästään lähettämällä sähköpostitse vaaditut tiedot (hahmon nimi & lempitupa) ja kuvailemalla sanallisesti paitaideansa lyhyesti. Näistä osallistumisista ei palkita kuitenkaan tupapisteitä.

Jos tahdot suunnitella Pasille paidan, mutta et osallistua tavarapalkinnon arvontaan, mainitse se sähköpostissasi.

Pähkinänkuoressa siis:
  1. Taiteile Pasille villapaitadesign haluamallasi tavalla.
  2. Lähetä se sekä hahmosi nimi ja lempitupasi sähköpostitse osoitteeseen amtylypahka@gmail.com.
  3. Odota jännityksellä voittajien julkistusta 19. joulukuuta 2017!

HUOM! Vain Tylypahka AM:in jäsenet voivat osallistua!

One thought on “Luukku 4

  1. Abigail Cheshire

    Voi ei! Poloinen Pasi ilman villapaitaa! Kyllähän raukalle nyt jotain lämmintä päällepuettavaa täytyy saada! *alkaa heti kutoa Pasille villapaitaa*

Comments are closed.