Luukku 5

Tämän luukun tarjoaa Prunella Weaver!

Joulukuun horoskooppi

Oinas (21.3. – 20.4.)

Oinas potee huonoa omaatuntoa syystä tai toisesta. Joulupäivän tienoilla ratkeaa mitä hän aikoo tehdä seuraavaksi. Joku oinaan tuttu kuulee oinaan puhuvan sivu suunsa joulukuun toisen viikon aikana. Oinaan kannattaa valmistautua selittämään! Oinas murehtii ihmisten mielipiteitä paljon eikä tahdo keksiä, mitä kehtaisi pyytää joululahjaksi.

Härkä (21.4. – 20.5.)

Härkä saa muutaman oudon tuttavuuden joulukuun alussa. Joulukuu tietää hänelle yllätyksiä ja paljon odottamattomia tilanteita. Järki on tästä menosta kaukana! Mikäli härkä haluaa saada tolkkua tähän kaaokseen, hänen täytyy valmistua kohtaamaan mitä absurdeimpia vastaväitteitä. Härkää yritetään houkutella muutaman kerran väärille teille. Härän kannattaa pysyä lujana, ettei hänen joulunsa mene ihan poskelleen!

Kaksoset (21.5. – 21.6.)

Kaksosista tulee viimeisellä kuukaudella erityisen kömpelö. Jos hän osallistuu joulusiivoukseen, on taattu että hän saa vain enemmän sotkua aikaan. Asiat eivät tahdo pysyä hänen käsissään, hän unohtaa lähes kaiken mitä hänelle on sanottu ja hän on kadottanut koordinaatiokykynsä. Tämän takia kaksoset joutuu antamaan joulusta vastuuta enemmän muille ja tyytymään peukalonpyörittelijän osaan. Kaksosten ei kannata tuhlata rahaa, sillä hänen kukkaronsa tulo ja menokäyrät heittelehtivät joulukuussa kuin poron suitset ja usko vakaaseen omaisuuteen on pelkkä päiväuni.

Rapu (22.6. – 22.7.)

Rapu tulee joulukuussa eksymään ja myöhästymään sen takia jostakin. Myöhästymistä lukuun ottamatta hän ei saa joulua odottaessaan juuri ollenkaan moitteita vaan pikemminkin kehuja tekemisistään. Vihdoinkin kenelläkään ole valittamista ravusta. Jostakusta nuoremmasta voisi olla ravulle apua eräässä ongelmassa. On ravusta kiinni, nieleekö hän ylpeytensä ja ottaa apua vastaan nuoremmaltaan.

Leijona (23.7. – 22.8.)

Leijona on joulukuussa riskinaltis. Vaarat uhkaavat häntä. Kolmesti joulukuun aikana hän joutuu läheltä piti- tilanteeseen, jonka seurauksena hänestä saattaa tulla hieman vainoharhainen. Leijona ei saa joulukuussa paljoa apua läheisiltään, joten hänen kannattaa valmistautua keksimään itse ratkaisut pulmiinsa. Joulukuun lopulla todennäköisyydet ovat leijonaa vastaan ja hänelle tapahtuu jotain uskomatonta.

Neitsyt (23.8. – 22.9.)

Neitsyt yrittää ahkerasti tehdä asioita, mutta turhaan. Joulukuussa neitsyen työn hedelmät tulevat valumaan hukkaan aina epäsuotuisten olosuhteiden takia. Neitsyen ei kannata ottaa siitä itseensä, se on vain hänen kohtalonsa joulua odotellessa. Sen sijaan jos jokin tehtävä lähestyy yllättävältä suunnalta ja neitsyt pystyy suorittamaan sen välittömästi heti siitä kuultuaan, kyseinen projekti saattaa hyvinkin onnistua. Tarkat suunnitelmat kannattaa hyljätä, niiden tulokset tulevat olemaan huonot.

Vaaka (23.9. – 22.10.)

Vaaka saa harteilleen psykologin manttelin heti joulukuun alussa. Yhdellä jos toisella tuntuu olevan huolia, jotka vaa´an täytyy istua kuuntelemaan. Henkisenä auttajana toimiminen ei väsytä vaakaa, mutta saa tämän ajattelemaan joulua tunteellisemmin kuin yleensä. Ehkä vaa´a lämmin sydän estää tätä palelemasta joulukuun kylmien pakkasten keskellä. Pimeys sen sijaan saattaa vaivata vaakaa. Vaaka odottaa joululahjoja huolestumiseen asti. Hän toivoo kovasti jotain oikein hauskaa!

Skorpioni (23.10. – 22.11.)

Skorpionin ei tarvitse panostaa kiltteyteen, koska hän on joka tapauksessa saamassa upean lahjan joulukuun lopussa! Keneltäköhän se lienee? Skorpionin toiveet näyttävät myös muuttuvan joulupukkia odotellessa, joten lahjalistaa ei kannata lähettää liian aikaisin Korvatunturille. Samoin skorpionin mielipiteet joistakuista ihmisistä muuttuvat,  ja ennen ei-niin-tärkeät suhteet voivat yllättäen vahvistua.

Jousimies (23.11. – 22.12.)

Jousimiehellä tulee olemaan yksi huoli vähemmän ennen joulua, sillä hän ei pystyisi laittamaan ulkonäköään mitenkään paremmaksi vaikka kuinka yrittäisi. Hän kasvonsa ovat joulukuussa valovoimansa huippupisteessä. Kaikenlainen ulkonäöstä huolehtiminen on joulukuussa hänelle vain ajan tuhlausta. Ulkomuotoasiat sikseen, jousimiehen on joulukuussa luottavaisella päällä. Hän uskoo mitä älyttömimpien väittämien olevan totta, mutta toisaalta hänen mielikuvituksensa tulee olemaan vuoden lopulla erityisen rikas.

Kauris (23.12. – 19.1.)

Kauris yrittää saada jonkun muuttamaan mieltään. Suostuttelun kohde on kauriin mielestä hyvä ihminen ja taivuttelu käydään sopuisassa hengessä. Joulukuussa ihmiset kauriin ympärillä vaikuttavat vilkkailta. Kauris tulee näkemään pari riitaisaa välikohtausta, joihin hän ei tule sotkeutumaan. Hän saa pysyä sivustakatsojana, joka suhtautuu kuulemaansa haluamallaan tavalla. Jossain vaiheessa kauris kuulee perätöntä puhetta läheisestään. Miten kauris aikoo suhtautua siihen?

Vesimies (20.1. – 19.2.)

Vesimiehelle tärkeintä joulukuussa on lahjaprojekti. Ah tuo onnekas, joka saa vesimiehen lahjan! Projekti onnistuu todennäköisesti erinomaisesti. Vesimies on saanut välttyä joulukiirekasalta toisin kuin moni muu. Vesimiehen mieliala tulee olemaan pirteä ja hänen motivatiaationsa lahjaprojektin suhteen ei sammu koko joulukuun aikana. Vesimies osaa myös kiittää nätisti vuoden lopulla!

Kalat (20.2. – 20.3.)

Kalat rikkoo joulun kiltteyssääntöä surutta. Hän ei panosta tänä vuonna anteliaisuuteen tai jalouteen, vaan aikoo ryskiä joulun läpi villinä ja vapaana. ´Piut paut joulutunnelmille´ tulee olemaan kalojen motto uutta vuotta odotellessa. Kalat ja joulu ottavat yhteen muutamia kertoja, mutta muuten kalat pyrkii vain olemaan välittämättä joulusta. Joulukuu tulee olemaan mukava ajanjakso kaloille. Kalat tulee rikkomaan oman laiskotteluennätyksensä viimeisen vuoden ajalta.

4 thoughts on “Luukku 5

  1. Anthony Underwood

    En usko horoskooppeihin, mutta leijona kuulostaa melko todenmukaiselta. Todellakaan tässä kuussa ei tule mitään apua läheisiltä. *jupisee jotain siitä, miten Atlasta ei kiinnosta mikään muu kuin bändi* Mutta kehtaatkin syyttää vainoharhaiseksi!!! En ole ikinä ollut vainoharhainen.

  2. Abigail Cheshire

    *lukee joulukalenterista horoskooppeja juodessaan aamuteetä opettajainhuoneessa* Oi! Ihanaa! Uusia tuttavuuksia! Onko meille tulossa uutta henkilökuntaa tässä kuussa? *kyselee innoissaan muilta opettajilta tajuamatta, että luki vahingossa oudon uudeksi* Ja odottamattomia tilanteita… *nyökyttelee ja jatkaa lukemista* M-mitä, väärille teille… Ei kai nyt sentään mitään sellaista. Eihän Lawanda nyt palkkaisi tänne ketään epäilyttäviä henkilöitä *naureskelee näin hullunkuriselle väitteelle itsekseen* Mikäs sinun horoskooppisi on, Margaret? *kohottaa katseensa horoskoopeista muodonmuutosten professoriin*

    • Margaret Fowler

      Humphuukia, sanon minä! Kaikenlaiseen höpönlöpöön sitä nykyajan nuoriso käyttääkin aikaansa. Käyttäisivät aikansa kunniallisesti opiskelemalla, eivätkä tyhjänpäiväisiä huuhaa-ennustuksia seuraten! *jupinaa jupinaa*

      (……minäkö muka erityisen kömpelö…… miten niin pitää tyytyä peukalonpyörittelijän osaan….. VANHUUDEKSI sitä sellaista kömpelöyttä sanotaan! *mutimuri jupijupi* Professori Coates, miten olisi perjantaihuikat vetreyden säilyttämiseksi?)

  3. Mona

    Paineita!! Mitä Lucianolle voi hankkia lahjaksi?! Luulin kosinnan olevan jo täydellinen mutta… ei. Hetkonen. Löytääkö Luciano jonkun uuden?! Saanko lopulliset pakit?!?!? D: Missä kaikki tyttökaverit ovat, jotta voin syödä suklaata ja märehtiä surussa?!

Comments are closed.