Luukku 8

Luihulehti on kaapattu! Tämän luukun tarjoaa Sala-Sanomat D:

Joulutanssiaisparikatsaus

Hei, pitkästä aikaa, Chinon alamaiset. Olen ehtinyt jo kaivata teitä, mutta te ette ilmeisesti minua. Olen todella pettynyt siihen, että Luihulehti sai kunnian pitää tämän vuoden joulukalenteria. Ihan yhtä kuollut lehtihän se on kuin Sala-Sanomat. No, tämä antoi minulle, Huhukajalle uutta puhtia kirjoittaa ja tuoda Sala-Sanomat entistäkin paremmaksi ja tunnetummaksi lehdeksi! Joten… aloitan lukukauden kertomalla omia veikkauksia mahdollisista joulutanssidraamoista!

1. A.Wood <3 A.Wood.

Kuka olisi uskonut, että nämä kaksi olisivat edelleen yhdessä? Eikä heitä selkeästi voi erottaa, vaikka sitä on yritetty. Ovathan A.Wood ja A.Wood varsin söpö pari, mutta eikö ainainen onni ala käydä tylsäksi? Ehkä saamme jotain viihdetta kun katselemme toisen A.Woodin surusilmiä, kun toinen A.Wood on huomion keskipisteenä lavalla, tyttöjen piirittämänä? Toivotaan parasta.

2. Rusettityttö <3 ???

Jo viime keväänä pohdin, mikä mahtaa olla Rusettitytön tosirakkaus. Onko kyseessä Jästikäsi, jonka kanssa Rusettityttö alkoi seurustella, vai onko kyseessä Persikka, jonka kanssa Rusettityttö on nähty tanssimassa. Ja vielä useampaan otteeseen. Viime tanssiharjoituksissa Rusettityttö jätti Jästikäden oman onnensa nojaan ja meni tanssimaan Persikan kanssa. Miten käy näissä tansseissa? Jääkö Jästikäsi seinäruusuksi Rusettitytön pitäessä hauskaa?

3. Naistenmies <3 ???

Toinen kolmiodraama liittyy Naistenmieheen, M.Woodiin ja Fletkumieheen. Naistenmies ja M.Wood ovat varsin näyttävä pari ja Huhukaja hihkui riemusta, kun näki näiden tanssivan harjoituksissa yhdessä. Kuitenkin Naistenmies hylkäsi M.Woodin Fletkumiehen takia, joka jäi mietityttämään Huhukajaa. Onkohan Naistenmiehellä ja Fletkupojalla jotain juttuja? Naistenmies on jättänyt yhä useammin hylännyt tyttöjä oman onnensa nojaan ja valinnut näiden sijaan Fletkumiehen. Käyköhän myös tansseissa näin..?

4. Persikka <3 ???

Persikan ainoa vaihtoehto tansseihin ei tietenkään ole pelkästään Rusettityttö. Myös Kettutyttö on potentiaalinen vaihtoehto Persikalle. Myös Kettutyttö on hyvin lupaavaa tanssiparimateriaalia! Huhu kertoo, että Kettutyttö likais kätensä pöllölässä Persikan takia ja se vasta on jotain! Kovin monen takia minä en käsiäni likaisi – ainakin kyseinen henkilö saisi olla ihan mahtava! Veikkauksia kehiin, kumpi mahtaa olla Persikan lopullinen valinta?!

5. Tuulihattutyttö <3 ???

AMissa mysteereitä riittää. Myös Tuulihattutytöllä on parivaihtoehtoa. Tuulihattutytön ensimmäinen vaihtoehto on Herra Rämäpää, jonka kanssa Tuulihattutyttö on viettänyt paljon aikaa. Ennen tanssiharjoituksia Huhukaja oli täysin varma, että kyseinen pariskunta nähtäisi tansseissa yhdessä, mutta nyt täytyy muuttaa mielipidettä. Tuulihattutytön uusi, loistava vaihtoehto on Kirjastohuispaaja. Tuulihattutytöllä on selkeästi mieltymys pahoihin poikiin joten katsotaan ja odotetaan, kumpi pahis voittaa Tuulihattutytön sydämen!

6. Vampyyripoika <3 Hienohelma

Viimeinen Huhukajan valitsema pari on sellainen, joka nähdään melko varmasti! Vampyyripoika ja Hienohelma nähtiin jo aiemmin tekemässä esitelmää yhdessä, mutta nyt kaksikko myös harjoitteli tanssia yhdessä! Huhu kertoo myös, että kaksikko jopa sopi menevänsä tansseihin ”vain ystävinä”, mutta kaikkihan sen tietää, että sellainen on ihan höpönlöpöä! Jos mitään suurempaa ei satu, näemme varmasti tämän parin tanssilattialla!

Tiedän, että pidätte minusta enemmän kuin Luihulehden kirjoittajista!
xoxo
Huhukaja

One thought on “Luukku 8

  1. Prunella Weaver

    Oijoi! *punastuu ja yrittää peittää ison virnistyksensä kädellään* Vihdoinkin olen päässyt juorusivuille!
    *joku kysyy lehteä nähtäväkseen* Ei, et saa nähdä! *piilottaa lehden selkänsä taakse nolostuneena eikä suostu luovuttamaan sitä pois, myöhemmin leikkaa sivun irti ja piilottaa sen pöytälaatikkoonsa*

Comments are closed.