Luukku 23

Tämän luukun tarjoaa mysteeritoimittajamme Aaron Dostilow mistelinoksan alta!

Kysy Dostilow’lta osa 2

Joulu tulla jolkottaa nopeammin kuin porot vetävät reessä pulskaa pukkia! Tervetuloa takaisin Luihulehden mysteeritoimittajan Aaron Dostilow’n kysy ja vastaa -palstalle. Tällä kertaa kysymykset olivat kovin rakkauspainotteisia, joten Dostilow koristeli Luihulehden toimituksen asiaankuuluvasti muutamalla mistelillä vastatessaan näihin kysymyksiin.

Pidemmittä puheitta, siirtykäämme ratkomaan jouluisia rakkausongelmia!

Hei!
Olen huomannut, että koulullamme on uusi, melko salskean oloinen tilustenvartija! Mahtaakohan herra Dostilowilla olla tietoa hänen parisuhdestatuksestaan…? Kaikki tieto otetaan ilolla vastaan!
– Häitä odotellessa

Ainakaan näillä näkymin koulun uudella tilustenhoitajalla Leigh Bluella ei näyttäisi käyvän naisvieraita, joten oletan, että hän on naimaton. Herra Blue näyttää kuitenkin tulevan ihmisten kanssa hyvin toimeen, joten kannattaa pitää kiirettä. Jos hänellä on haku päällä, hän löytänee supliikkina tilustenvartijana pian lisääkin vartioitavaa. Sanontakin kuuluu, että miehet ovat kuin vessoja, joko varattuja tai täynnä…. no, tiedät kyllä mitä vessoissa yleensä on. Hyvät viedään nopeasti! Tietysti hänen parisuhdetilannettaan kannattaa tiedustella häneltä itseltään, mutta jos olet oppilas, voit ehkä jättää kyselyt sikseen. Tässä koulussa on kuuleman mukaan saatu aika laillakin katsoa sormien läpi oppilaiden ja henkilökunnan suhteita, joten tämä korsi saattaa olla viimeinen joka katkaisee kamelin…. öh…. rehtori Chinon selän. Rehtori Chino ilmeisesti kärsii kaikenlaisista niska- ja selkäsäryistä muutenkin. Jos kuitenkin olet henkilökuntaa, anna palaa. Mukava kuulla, että meillä on uskollisia lukijoita henkilökunnassakin. Voisitko kuitenkin olla mainitsematta Luihulehdestä kovin monelle kollegallesi? Voin vastineeksi vinkata salskealle tilustenvartijalle siitä, että hänellä on salainen ihailija.

Mistä tietää että on ihastunut? :(
– Ex-oppilas

Öh, tämä onkin erityisen haastava kysymys. Kai sen vain…. tietää? Ihastuminen on vähän vaikea selittää, koska nämä sellaisia tunnepuolen juttuja, jotka vain…. tapahtuvat! Vähän niin kuin jos yhdistää taikaliemikattilassa kaksi sopimatonta ainetta ja ne räjähtävät….. tai siis no…. esimerkki on vähän huono. Joka tapauksessa kyse on kemiasta, eikä siitä siksi tarvitsekaan ymmärtää sen enempää! Yleensä ihmiset tapaavat selittää ihastumista niin, että sydän lyö tiheään ja sitä tuntee olonsa hermostuneeksi jonkun tietyn ihmisen seurassa. Ihastumisen tietää vähintään siitä, että ajattelee koko ajan samaa henkilöä. Ja tämä siis nimenomaan positiivisessa mielessä! Jos haudot kostoa pakkomielteisesti, et ole ihastunut. Pointtina on se, että ajattelet henkilöä (enimmäkseen) positiivisessa valossa ja kaverisi huomauttelevat, että näytät tavallista typerämmältä, kun näet tämän tietyn henkilön. Sitten kun olet hautonut riittävästi lämpimiä tunteita tiettyä ihmistä kohtaan ja erityisesti, kun sinua hävettää sanoa ihastuksellesi kaikkea, mitä olet ajatellut, olet luultavasti korviasi myöten kusessa. Onnea, tsemppiä ja yliluonnollisia voimia vaikeutuneeseen elämääsi, jos näin on!

Herra Dostilow,
millaiset olisivat unelmatreffisi?
– Asking for a friend

Hyvä kaverin puolesta kysyvä kaveri, saanko kysyä kaverisi nimeä? Miksi sinua kiinnostavat Dostilow’n unelmatreffit? Herra Dostilow’lla on jo oma sydänkäpy (mistä muualta niitä jatkotarinoita tulisi…. tai siis…. niillähän ei ole mitään tekemistä oikean elämän kanssa!). Dostilow on siis yleensä kiinnostunut vain tietyn henkilön ehdottamista treffeistä, joten valitettavasti et saa vastausta kysymykseesi, tai ainakin vastaus on: ”Sellaiset treffit joita pyytää Dostilow’n tyttöystävä!” Jos kysyt neuvoa treffeille yleisessä mielessä, kannattaa tehdä jotain, mistä molemmat pitävät. Unelmatreffit voivat olla mitkä vain, jos saatte viettää aikaa sen paremman puoliskonne kanssa. Näin joulun alla voi ottaa varmuudeksi treffeille ylimääräisiä mistelinoksia.

Pitäisikö minun suostua kosintaan vai ei?
– Edelleen epätietoinen

Nimimerkki ”Edelleen epätietoinen” ajattelee kosintaa nyt vähän liian pitkään ja hartaasti! Ei yksi kosinta voi niin vaikea olla, että siihen tarvitsee pyytää Dostilow’ltakin apua. Ja eihän tässä ole kyse kuin koko loppuelämästä…. joka on kohdallasi vielä lyhyempi kuin muilla! Jos sinua mietityttää se niin paljon, mikset anna mennä ja kokeile? Kuuntele sydäntäsi (jos siis tautisi ei sittenkin ollut jokin sydämen toimintahäiriö). Jos et osaa päättää, voit myös antaa päätäntävallan sinua kosineelle puoliskolle, mutta sitten jo tiedätkin lopputuloksen. Yritä olla pilaamatta tyttöystäväsi joulua pohtimalla asiaa liian vakavasti.

Herra Dostilow,
poikaystäväni on ollut todella ärsyttävä joulun lähestyessä, sillä hän ei jaksa keskittyä mihinkään muuhun kuin harrastukseensa ja valittamaan kuinka huono on eikä hän usko yhtään mitään, mitä hänelle sanoo. Miten voisin palauttaa hänen mieleensä, että minäkin olen vielä olemassa ja että olen aina oikeassa?
– Bunnylover99

Hyvä…. ööööh…. Bunnylover99, en suosittelisi kertomaan, että olet aina oikeassa, koska silloin poikaystävästäsi saattaa tulla vielä ärsyttävämpi. Suosittelisin sen sijaan, että muistutat olemassaolostasi vaikka… hmm… kivalla kuumalla kupilla kaakaota, halauksilla, hartiahieronnalla, suukoilla ja vaikka… toisella vierailulla kylpylään! Kyllä hän sieltä omista maailmoistaan palaa taas hetkeksi, kunhan et muistuta olevasi aina oikeassa, koska olet ilmiselvästi väärässä jo siinä, että hän ei jaksaisi keskittyä mihinkään muuhun kuin harrastukseensa. Kyllä hän sinua (aina välillä) ajattelee! <3 Ai niin, ja tämmöiset jutut voidaan yleensä hoitaa jossain muualla kuin Luihulehden joulukalenterissa, jooko?

2 thoughts on “Luukku 23

  1. Ex-oppilas

    Kiitos Dostilow! Tämä varmisti asian – en ole ihastunut, sillä enhän minä koskaan näytä typerältä! Tukka kunnossa, kaikki kunnossa!

  2. Bunnylover99

    En yhtään pidä tuosta sävystäsi, Dostilow!!!

Comments are closed.