Luukku 4

Tämän luukun teille tarjoavat joulupukki ja joulumuori!

Joulupukki ja joulumuori auttavat

Tuntuuko siltä, että joulun aikaan kaikki kaatuvat niskaan? Et tiedä mitä ostaisit joululahjaksi äidillesi, poikaystävällesi tai jollekin muulle läheisellesi? Vai liittyykö ongelmasi suhde-elämääsi? Pitäisikö kumppani jättää, vaihtaa uuteen tai jotain muuta? Ei hätää, tähän kaikkeen löytyy apua meiltä! Joulupukki ja joulumuori ovat jälleen täällä, valmiina vastaan pieniin tai isoihinkin ongelmiin. Lähetä kysymyksesi meille, ja me takaamme, että saat varman vastauksen, ja apu on tulossa. Kysymykset voit jättää allaolevaan kommenttikenttään 11.12 mennessä.

6 thoughts on “Luukku 4

  1. Haisewa gucci

    No hei.

    Haluaisin muistaa kaveriani lahjalla, joka olisu vähänkäytetty laukku. Kaverini poikaystävä kuitenkin kieltää sen, koska kuulemma sitten kaveriani ei voi pussailla, koska se haisee minulta!!!!! Voiko kaverini poikaystävä oikeasti kieltää lahjojen antamisen?!?! Käyn päivittäin suihkussa, en voi haista niin pahalle, että se tarttuisi laukkuun.

  2. Pizzatonttu

    Kuuluuko ananas pizzaan?

  3. Uliuli :(

    En pääse joulumielelle! Jouduin antamaan pakit yhdelle tytölle, toinen jätti minut ja seurustelee idiootin kanssa ja bestikseni kumppani halveksuu minua! Miten saisin paremman joulufiiliksen?

  4. Epävarma

    Mitä teen kun olen ihastunut ainakin kahteen jos en kolmeen ihmiseen samaan aikaan?
    Olen todella epävarma itsestäni, sillä koen olevani kömpelö ja tyhmä. Joten en voi harkita edes seurustelevani näiden ihmisten kanssa.
    Miten lakata ihastumasta? :(

  5. Haluan vain auttaa :(

    Miten voin auttaa ystävää, jolla on… ongelmia? Sellaisia syömishäiriötyylisiä ongelmia.

  6. Rohkelikko?????

    Mitä tehdä jos onkin lajiteltu väärään tupaan? Voiko niin sattua?? Koko perhe on ollu minun tuvassa mutta oon silti tosi erilainen kuin toiset! Voiko mut olla adoptoitu?? Entä sitten??

Comments are closed.