Luukku 11

Tämän luukun tarjoaa Puuskupuhin Tessa Prescott.

Tessa Prescott | 3. luokka | Puuskupuh
Tessa on tottunut saamaan lahjoja vuoden ympäri, sillä lahjat ovat kivoja, ja muut ihmiset ovat aina kivoja Tessalle! Tessa viettää jouluaan Prescottien suuressa ja ylväässä kartanossa äitin ja isin seurassa.

Miten tehdä ihastuspäiväkirja?

Ihastuspäiväkirja on hyvä kirja, jos on monta ihastusta ja monta shippiä, joiden asioista pitää tietää. Tässä helpot ohjeet siitä, miten yksin tehdä ihastuspäiväkirja.

1. Ota kaverin vihko.

2. Ota mukava ja rento asento. Ei kannata jännittää.

3. Ota tyhjä aukeama. Siinä ei saa olla mitään merkintää vaan sen täytyy olla putipuhdas.

4. Ota keltainen värikynä. Hahmottele sillä vasempaan yläkulmaan neliö. Sen viereen neljä viivaa vaakasuoraan. Neliön alapuolelle hahmottele ruukun ääriviivat. Ota kuvasta tai oikeasta ruukusta mallia jos et osaa tai pyydä isiä auttamaan. Ruukun viereen vedä kolme keltaista viivaa. Jätä alareunaan tilaa.

5. Jatka keltaisella värikynällä ja vedä neljä pitkää vaakasuoraa viivaa. Jätä viivojen väliin tilaa. Vasempaan alareunaan piirrä mittari. Ota mallia lämpötilamittarista. Oikeaan alareunaan piirrä sydän. Voit pyytää isiä piirtämään sydämen viereen prosenttijuttu.

6. Vaihda keltainen värikynä tummaan mustekynään tai muuhun isillä olevaan kynään. Kirjoita piirretyille viivoille allekkain nämä kohdat. Nimi eli se tarkoittaa ihastuksen nimeä. Status eli se tarkoittaa onko ihastus puhdasverinen vai ei. Lempikasvi se tarkoittaa että mistä kasvista ihastus pitää tosi paljon. Shipit eli se tarkoittaa että keiden kanssa ihastus sopii hyvin yhteen. Vahvista mustekynällä ruukun ääriviivat ja piirrä sille nimilappu. Voit piirtää heijastuksen jättämällä tuolla tavalla kuunsirpin ruukun kylkeen.

7. Piirrä ääriviivat tai koristele kivoilla jutuilla vasemman yläreunan neliö. Siihen kuuluu ihastuksen kuva. Voit pistää siihen kuvan ihastuksesta tai piirtää ihastuksesta kuvan. Voit koristella kuvan raamit miten haluat.

8. Kirjoita eri riville Perhe, Kohtelu, Tunne, Ihana. Niiden jälkeen piirrä viisi sydäntä. Tämä on sydänmittari, jonka avulla voit arvioida ihastusta pitkällä aikavälillä. Vahvista alareunan mittarin ja sydämen ääriviivat. Siinä on rakkausmittari ja rakkausprosenttimittari.

9. Viimeistele ihastuspäiväkirjan aukeama. Ruukun yläpuolelle voi kirjoittaa Ruukku ja sitten sen vieressä oleville keltaisille viivoille voi kirjoittaa ruukun ominaisuudet eli sen mistä ihastus pitää. Väri on ihastuksen lempiväri. Koko se minkä isoisista ruukuista ja muista asioista ihastus pitää. Ominaisuudet että mistä muusta ihastus pitää. Ruukkutiedon alla on tyhjä tila, jonne voi kirjoittaa lisää tietoja ihastuksesta ja huomioista. Toiselle aukeamalle voi kirjoittaa Tehty ja Päivämäärä.

Tältä näyttää valmis ihastuspäiväkirjan aukeama. Sen voi täyttää tällä tavalla. Kannattaa käyttää jotain muuta väriä kuin mustekynää, joka on jo käytetty. Täytä ihastuspäiväkirjan aukeama huolella. Kaikkia juttuja ei tarvitse tietää heti ja tietoja voi lisätä ja muokata aina myöhemminkin.

3 thoughts on “Luukku 11

  1. Melinda

    Jayden! Jayden! Katso! Sinäkin voisit alkaa pitää tälläistä. Ehkä löytäisit hyvän…. siis, pysyvän tyttöystävän joskus!

  2. Huolestunut

    Mut mitä jos korpparikaaos löytää sen kirjan? :(

    • Korpparikaaoksen kannattaja

      Se ois vain mielenkiintoista.

Comments are closed.