Luukku 13

Tämän luukun tarjoaa Rohkelikon Noah Holland.

Noah Holland | 3. luokka | Rohkelikko
Pyrkii saamaan hyviä arvosanoja ja stipendin saaminen on tärkeää! Toivoo kovasti keksivänsä mahtavan lahjan isälleen!

Pikakurssi kiltteyteen

Lunttasitko kokeessa? Puhuitko ilkeästi luihuisille? Pelkäätkö, ettet saa paketteja? Ei hätää! Tässä pieni vinkkilista kuinka korjata käytös jouluaattoon mennessä!!!

1. Ajattele ennen kun puhut
Näin et sano mitään typerää vahingossa, etkä aiheuta mielipahaa muille.

2. Jakele kohteliaisuuksia kaikille!
Kukapa ei kohteliaisuuksista tykkäisi? Onko luokkatoverillasi kaunis kampaus? Eikö professori näytä niin rähjäiseltä kuin yleensä? Anna heidän kuulla siitä! Siitä varmasti tulee paljon, paljon, PALJON parempi mieli!

3. Muista vihamiehiäsi salaisesti
Kirjoita lappuja, anna lahjoja, muista häntä ajatuksissasi…. tapoja on monia! Muista kuitenkin tehdä nämä salaa, jotta vihamiehesi ei epäile, että tekisit jotain epäilyttävää. Siitäkös vasta soppa syntyy, jos alatte tappelemaan juuri ennen joulua! 

4. Auta sitä, joka tarvitsee apua
Auta ihmistä, eläintä tai vaikkapa anna kasville vettä! Pieni teko sinulta voi olla suuri teko jollekin toiselle! Älä kävele ohi omissa ajatuksissasi vaan pysähdy, kuuntele ja katsele. 

5. ÄLÄ LEVEILE HYVÄLLÄ HUISPAUSMENESTYKSELLÄ!!! Siitä tulee vain paha mieli!!! Ja sitten kaikki suuttuvat sinulle (katso kohta 1).

6. Pidä seuraa sitä tarvitseville
Onko kaverisi yksinäinen? Kaipaako vanhempasi seuraa? Ymmärrän, ymmärrän, oma rauha on kivaa, mutta sinun seurasi saattaa tuoda muille jouluiloa.

7. Tee kotitöitä.
Kotityöt on ihan kamalia, mutta vanhempasi tykkäävät sinusta vielä enemmän, jos autat heitä kotitöissä!

8. Lähetä joulukortteja kaikille!
Muistaminen on piristävää ja lahjat ovat kalliita. Joulukortit ovat halpoja ja voit kirjoittaa niihin kivoja asioita kortin saajasta. Tälläinen pieni, halvahko teko tekee kenestä tahansa onnellisen. 

9. Pyydä anteeksi
Tämä pitäisi muistaa aina. Anteeksi pyytäminen on tosi iso juttu sille, kuka anteeksipyynnön ansaitsee joten avaa suusi!!!

10. Älä lue juorulehtiä
Mieti milta sinusta tuntuisi jos koko koulu juoruaisi jotain tyhmää sinusta? Vaikka että… sinulla olisi lehmän häntä! Tuntuisiko se kivalta? Ei! Joten juorulehdet alas!!! Jos emme lue niitä, ei niitä myöskään tehdä. 

11. Halaa ystäviäsi! <3
Mikä olisikaan ihanampaa kuin ihana, lämmin jouluhalaus?

3 thoughts on “Luukku 13

  1. Nathan

    Word! ✌️🤙

  2. Salaperäinen lahjoittaja

    Hyvä lista! 6/5. Otan heti käyttöön!

    Hei, Orion Ironwood, se muuttuva paita ei tainnut olla hyvä veto! Se oli vitsi, tajuatko?? Anna anteeksi ja ota nämä! *heittää pussin joka maun rakeita ja huispausteemaisen joulukortin Orionin suuntaan.*

    • Sama

      *Nathaniel Beuamior, ei Orion Ironwood! Anteeksi jälleen ja tämä oli vahinko, ihan tosi!

Comments are closed.