Luukku 2

Tämän luukun teille tarjoaa koulun puutarhuri Sebastian Madison!

Sebastian Madison | Puutarhuri

Sebastian Madison, koulun puutarhuhi. Rakastaa surffausta, urheilua ja omia hiuksiaan. Joulussa parasta on loma, jolloin surffaaminen on mahdollista. Kuitenkaan joulu ei ole pojan lempijuhla, sillä usein tulee syötyä enemmän kuin pitäisi.


Vaihtoehtoiset keinot kuntoilulle

Talvi on ikävää aikaa kuntoulun kannalta. Kyllä, olen samaa mieltä. Jouluna myös tulee herkuteltua paljon, vaikkei sitä ehkä haluaisi. Kyllä, se on valitettava tosiasia. Tässä on muutama vinkki siihen, miten ylläpitää kuntoa lomalla ja koulussa.

1. Älä turvaudu hormipulveriin tai porttiavaimiin. Käytä mieluummin omia jalkojasi liikkumiseen! Luuta on myös hyvä vaihtoehto. Jos et ole menossa ihmisten ilmoille, voit repäistä ja ottaa muutaman hölkkäaskeleen! Reippaalla tahdilla pysyy lämpimänä, vaikka lunta tupruttaisi.

2. Vaihda makeat herkkuhetket vihreään teehen ja smoothieihin. Herkullista ja yksinkertaista. Tuoreita hedelmiä voi olla hankalaa löytää ja kalliitahan ne ovat, mutta kroppasi kiittää jälkikäteen! Ja muista myös sanonta ”kaikkea kohtuudella”!

3. Älä istu jatkuvasti, vaan nouse ylös. Jo pelkkä seisominen välillä auttaa. Takkatuli on paras paikka löhöilylle, mutta nouse seisomaan tulen äärestä muutamaksi minuutiksi tunnin välein, jottet muutu täysin nojatuoliperunaksi.

4. Lue motivoivia kirjoja. Jos pidät huispauksesta, ota käteesi huispaus kautta aikojen. Ajattele sitä ihanaa tunnetta kun pääset lentämään. Jo pelkkä ajatus auttaa sinua tsemppaamaan itseäsi tekemään muutakin kuin syömään ja istumaan.

5. Asetu vapaaehtoiseksi lapsenvahdiksi! Lasten kanssa joudut juoksemaan halusit tai et. Voit viedä heitä pulkkamäkeen, luistelemaan, rakentamaan lumiukkoa… mitä ikinä keksit. Samalla saatat saada pienoisen taskurahan joululahjoja (tai uusia kuntoiluvälineitä) varten.

One thought on “Luukku 2

  1. Alfred Queensbury

    Oikein hienoja vinkkejä! Aion varmasti kokeilla niitä kaikkia! Nyt pitäisi vain löytää joku lapsi, jota vahtia…

Comments are closed.