Luukku 23

Tämän luukun teille tarjoaa jälleen Tylypahka AM:in oppilaskunta!

Oppilaskunta

Oppilaskunnan tehtävänä on valvoa oppilaiden oikeuksia, mutta joidenkin tahojen mielestä Anthony Underwoodin valtakaudella ryhmittymä on keskittynyt enemmänkin oppilaiden piinaamiseen erilaisella pakollisella ”virkistystoiminnalla” – jälki-istunnon uhalla, tietysti. Joulutanssiaisia oppilaskunta ei Underwoodin sitkeistä yrityksistä ja perusteellisista kululaskelmista huolimatta onnistunut peruuttamaan.


AM:in Joulunhenki 2016 – voittajan julkaisu

Luukussa 12 tiedotimme AM:in Joulunhenki 2016-kilpailusta, ja te, rakkaat oppilaat ja henkilökunta, olette saaneet äänestää, kuka teidän mielestänne on koulun jouluisin henkilö. Äänestys on nyt päättynyt ja äänet on laskettu. Ääniä tulikin runsain määrin, kiitokset siitä kaikille!

Äänestäneiden kesken suoritettiin lisäksi arvonta, jonka voittaja on nyt arvottu. Voittajaksi nousi Prunella Weaver Korpinkynnestä! Palkinnoksi arvonnan voittamisesta Prunella saa 10 tupapistettä! Onnittelut! *taputusta*

Ja seuraavaksi siirtykäämme itse asiaan, eli AM:in vuoden 2016 Joulunhengen paljastamiseen! Kilpailu oli erittäin tiukka, mutta loppumetreillä koulun jouluisin erottui muista tontuista parin äänen kaulalla. Suurella ilolla saan nyt luovuttaa vuoden Joulunhengen arvonimen ja 20 tupapistettä arvoiselleen henkilölle, joka on…

*jännitystä yllä pitävää rummutusta*

*lisää jännittävää rummutusta*

*rummutus jatkuu vähän liian pitkään, kunnes rumpali tajuaa lopulta lopettaa soolonsa*

AM:in Joulunhenki 2016 on

professori Abigail Cheshire!

Suuronnittelut! *hurjat aplodit*

Abigal Cheshire punaisessa kaavussa janoidanhatussa pitelemässä "JOULUNHENKI"-banneria.

Kaikkien rakastaman professori Cheshiren voitolle annettiin seuraavia perusteluja:

“Hyväntuulinen Abigail järjestää tanssikursseja, koulun koristelutempauksia ja muuta jouluista, joten hän on suurelta osin vastuussa koko koulun hyvästä jouluhengestä!”

“Jos jossain ihmisessä tiivistyy kaikki joulun turha hössötys ja häärinä, se on professori Cheshire.”

“Abigail on kyllä ehdottomasti opettajainhuoneen jouluhenki – jo heti marraskuun ensimmäisestä päivästä asti, kun kurpitsajuhla on saatu pois alta. Joku voisi kyllä ehkä ottaa kokouspöydän yläpuolelta sen mistelin pois, ettei hän istuisi kaikki päivät siellä odottamassa suudelmaa.”

“Professori Cheshire on aina innokkaasti tuomassa jouluhenkeä koululle. Niin innokkaasti, että opettajainhuoneeseen ei enää moneen kuukauteen ole ollut turvallista jättää mitään, minkä ei halua hukkuvan joulukoristevuoren alle.”

“Välillä en tiedä, kävikö opettajainhuoneessa professori Cheshire vai oksensiko Petteri Punakuono sinne.”

Ääniä jaettiin runsaasti myös muulle koulun väelle! Alta näette kaikki ääniä saaneet, ja perustelut heidän valintaansa.

Atlas Ironwood

“Piparin tuoksua, tonttujen juoksua, siinäkö joulu on? Kyllä on! Atlas on joulun ruumiillistuma – myös joulusesongin ulkopuolella. Atlaksesta tulee sellainen pörröisen lämpöinen fiilis ympäri vuoden ja koristelihan se Luihulehden toim- …. erään tyhjän luokankin tänä vuonna.”

Äänestyslaatikkoon oli myös tungettu epäilyttävä määrä samalla käsialalla kirjoitettuja Atlas-lippuja, jotka huijauksen estämiseksi diskattiin.

“Meillä Atlas on ollut aina joulun henki!! Kaikki jouluruuat, joululeivonnaiset ja joululaulut ovat aina Atlaksen! Ja Atlas oli tänäkin vuonna joululaulubändissä, eikö ollut hienoa, jee! Minä suosittelin!!”

Chou Komura

“Hän on kiva, herttainen, sievä, ja laittaa todella hyvää jouluruokaa.”

”Komura-san on tosi jouluinen ja pitää leipomisesta ja on siinä tosi hyväkin. Ja kaikki tietävät, että oikeasti joulussa on kyse ruoasta.”

“Chou-chan niin tykkää kaikesta jouluun liittyvästä ja osaa leipoa kaikkea hienoa ja se piparkakkutalo oli tosi hieno!!!!”

Sebastian Madison

“Sebastian on kiva ja reilu, ja näyttäisi varmasti hyvältä joulupukki-asussa.”

“Sebastian on niin huolissaan kaikkien jouluviihtyvyydestä ja niin alakuloinen ja pliis antakaa sen nyt voittaa edes jotain – mutta älkää kertoko, että sanoin näin vaan pistäkää se näyttämään siltä, että se voitti ihan oikeasti! Sebu on paras! Oikeasti!”

“Hän on niin kovasti tehnyt töitä, jotta saataisiin kauniit kuuset koululle jouluksi ja hän aina jaksaa muutenkin auttaa jouluvalmisteluissa ja kuunnella ja olla avuksi. Sebastian on ehdottomasti ansainnut tämän palkinnon! <3”

Klaus Schneider

“*bumstika bumtsika party party baila baila* – Joulun ehdoton bilehile! (Tämän takia oli pakko lähettää ääni pöllöpostilla.)”

“Klaus on nostattanut opettajainhuoneessa joulutunnelmaa jouluisilla juomilla (mm. terästetyllä glögillä ja piparkakkumaustetulla kahvilla) jo marraskuun lopusta asti.”

Lucas Mac Fhionnlaigh

“Punaiset hiukset luovat aidon joulutunnelman <3”

“Ai mitä, eikö tämä ollutkaan joulun (paha)henki -äänestys? Ei edes joulutonttuäänestys? Minä ihan luulin!”

Nagi Blackthorn

“Uskon, että hän on ihan jouluinen ja voisi saada tuon tittelin… Kai. Tai oikeastaanhan sillä ei ole väliä, että kuka saa tittelin ja kuka ei, sillä ihan epäreilu kilpailu tämä on, kun on vain yksi nimike, jota antaa ja koulussa on ties kuinka paljon ihmisiä, ja ei kukaan kuitenkaan näitä perusteluja lue, joten voisin teoreettisesti kirjoittaa tänne mitä lystään. Mutta oletan, että hän ei ole edes kauhean paljon kiinnostunut tittelistä, joten äänelläni ei ole väliä, kunhan tiedän äänestäneeni häntä ja kirjoittaneeni hienot ja ennen kaikkea pitkät, mutta turhat perustelut.”

“Nagille kävi vähän huonosti viime huispausottelussa ja hän oli siitä vähän allapäin, joten minusta olisi kiva että hän joskus voittaisikin jotain! Vaikka tämän äänestyksen! Hänkin varmasti tykkäisi. Voiko sinne vaikka myös laittaa tuloksiin, että tytöiltä tuli tosi tosi paljon ääniä tai jotain?”

Anthony Underwood

“Anthony työskentelee aina yhtä ahkerasti kuin Joulupukki! Hän ansaitsisi huomionosoituksen reippaasta aherruksestaan.”

“Höhöhööö se on kutonu jo ihan ikuisuuden jotain mikä tulee kuulemma joululahjaks höhöhöö! Kui siinä nii kauan voi kestää! Sen täytyy tosiaan tykätä joulusta ku vääntää jotain joululahjoja jo syksystä asti! Höhöhööö”

Orion Ironwood

“Orion on tosi innoissaan joulusta ja hän on aina tosi ystävällinen ja kiltti ja kiva kaikille, joten minusta hänen pitäisi voittaa tämä. Hänessä on sellaista oikeaa joulun henkeä.”

Jim Fort

“Säteilevämpi kuin itse joulupukki! Ja kuka muu laittaa joulutanssiaisissa ihanan vaaleanpunaisen puvun? <3”

Luciano Rossi

“Olisi hulvatonta, jos Luci sattuisi voittamaan”

Mona Ashford

“No…. Ainakin hän pitää joulusta, vaikka syyt ehkä ovatkin… no, vähemmän jouluisia.”

Eliah Morgan

“se tykkää joulusta ja on kiva kaikille ja silleen. se on aika jouluista”

Winifred Harner

“Koska ei tääl oo ketää muuta joulust ja lahjoin’ arvoist”

Vincento Coates

“Mina ei ymmärtää kysymys.. *plärää sanakirjaa* Ah, joulu minä ymmärtää.. Henki? Hengitys? Ilma? Tunnelma? Henkiolento? *hämmentyy määritelmistä* Kuka tarkoittaa minä vastata henkilö.. Minä vastata Vincento! Hän antaa minälle apu ensimmäinen päivä täällä, kun minä ei löytää päänainen. Hän olla myös innokas oppilasten apumies, kun he koristella koulu.. Hän tykätä siis joulu varmasti! Minä äänestää Vincento Coates olla Joulunhenki! *näyttää tyytyväiseltä päättelyketjuunsa*”

Ziya Zain

“Jos hän kasvattaisi parran ja lihoaisi vähän, hän voisi näyttää joulupukilta.”

Alfred Queensbury

“Oikea joulunhenki tahtoo hyvää kaikille, eikö niin? Tässä kysymyksessä ei voi olla muita oikeita vastauksia!”

Kiitokset vielä kaikille äänestäjille, ja valtavat onnittelut Prunella Weaverille arvontavoitosta sekä professori Cheshirelle äänestysvoitosta! Oppilaskunta toivottaa kaikille erittäin rentouttavaa joululomaa, sekä oikein ihanaa joulua!

9 thoughts on “Luukku 23

  1. Anthony Underwood

    ”Anthony työskentelee aina yhtä ahkerasti kuin Joulupukki!” Eli yhtenä päivänä vuodessa? Ja laiskottelen ne loput 364? No kiitos nyt vaan kovasti. Saa sanoa ihan vaan suoraan, jos on jotain valittamista!!!

    Ja Larry, mitä tästä puhuttiin!! Käskin äänestää Atlasta!!! Harjoiteltiin jopa yhdessä sen nimen kirjoittamista!

    • Alfred Queensbury

      Voi ei, kauhistus, enhän minä sitä niin tarkoittanut! Joulupukkihan tekee muun ajan vuodesta ahkerasti lahjoja! Voi Anthony, olen niin pahoillani, en millään tarkoittanut pahoittaa mieltäsi tällä! Ansaitset vain kiitoksia kaikesta siitä, mitä olet oppilaskunnan hyväksi tehnyt!

    • Atlas Ironwood

      ……Anthony. Lopeta heti.
      Olisi aika pelottavaa, jos Larry äänestäisi minua joulun hengeksi. Luulen, että Larry luulee sellaisen tittelin olevan jotain syötävää. Apua?

      • Anthony Underwood

        Minusta sinun olisi pitänyt voittaa. *niiskaisee ja puoliksi makaa oppilaskunnan puheenjohtajan työpöytänsä päällä ja hypistelee diskattuja äänestyslipukkeita angstisena*

  2. Alfred Queensbury

    Valtaisat onnittelut professori Cheshirelle! Hän on niin säkenöivä, ihanan jouluinen ihminen, että voitto meni ehdottomasti oikealle ihmiselle!

    Ja kiitokset sille, joka äänesti minua! Olen erittäin otettu!

  3. Lucas Mac Fhionnlaigh

    Minustakin olisi ollut kiva, jos Nagi olisi voittanut, jotta hänkin joskus voittaisi edes jotain!

    • Harold Benson

      Mmm, Mac Fhionnlaigh, tuo ei ollut kauhean kivasti ilmaistu ja… Tai siis, ei, ei mitään. Halusin vain toivottaa hyvää lomaa ja nähdään taas keväällä. Hauskaa huispausta!

      • Lucas Mac Fhionnlaigh

        Aivan… Ymmärrän… Olisi kiva, jos ylipäätään te kaikki Korpinkynnet voittaisitte joskus jotain! Siis muuta kuin huispauksen!

        • Nagi Blackthorn

          Kuulostaa vähän häviäjän valitukselta! Ehkö olisit itse halunnut saada joulun hengen tittelin! (totta kai sain enemmän ääniä kuin Mac Fhinnlaigh, sainhan?)

Comments are closed.